FÜLES

Kiderült, ki keverhette bajba Árpa Attilát, akit drogkereskedelemmel vádolnak

Egy porállagú gyógyszert találtak a színész házában, amit barátaival csak szerként emlegetnek üzeneteikben.
  • Szerző: Ripost

2018 márciusában egyszerre több ingatlanban tartottak a rendőrök rajtaütésszerű házkutatást. A hivatásosok későbbi közleménye szerint egy kiterjedt droghálózatot számoltak fel, ebbe az ügybe keveredett bele Árpa Attila is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznél éppen baráti összejövetel volt, amikor állítása szerint „aranyos drogkereső kutyák” és rendőrök törtek rájuk.

Attila nem örül annak, hogy a drogos celebek közé sorolják

A két éve tartó nyomozást lezárta a rendőrség, öt embert gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel, köztük Árpa Attilát is, és vádemelési javaslat mellett továbbadták az ügyet az ügyészségnek.

„A mai napig értetlenül állok a dolog előtt. Nincs ellenem semmiféle tárgyi bizonyíték, életemben nem kereskedtem kábítószerrel, azt pedig, hogy a múltban néha-néha fogyasztottam, sosem tagadtam” – árulta el a Borsnak a színész.

Hogy lesz-e vádemelés az ügyben, az a jövő zenéje, annyi azonban már most bizonyos, hogy Árpa Attila életét – nem meglepő – rendesen felforgatta ez az ügy.

Flektor fájdalomcsillapító
Fotó: Bors

„Nálam csak porállagú fájdalomcsillapítót foglaltak le, Flektor fájdalomcsillapítót. Az amerikaifoci miatt a meccsek után gyakran szedem, mert nem ritkán fordulnak elő kisebb sérülések. Az egyik barátom, aki külföldi állampolgár és nincs magyarországi tb-je, néha tőlem szokott kérni. Így aztán gyakran leveleztünk arról, hogy most kellene neki egy-két tasak belőle... Én azt gondolom, hogy a rendőrök azt hihették, hogy ezek az üzenetváltások a drogról szóltak, az illegális szert nevezzük kódolva gyógyszernek. Tudom, ez nem a viccelődés ideje, de a barátaim azóta Pablo Flektobárnak neveznek. Nemcsak a Flektor por volt az egyetlen furcsaság a nyomozás során, de ezekről a részletekről akkor fogok nyilatkozni, amikor sor került a vádemelésre. Egyetlen példát mégis említenék: az ügy főnyomozója az élettársam volt osztálytársa, aki rendszeresen zaklatta őt a középiskolában. Érdekes, nem igaz?” – részletezte Árpa Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?