Létrehozva: 2020.03.02.

Rendőrautóval karambolozott az Ázsia Expressz sztárja

Hatalmas csattanás volt múlt szerdán a X. kerületi Salgótarjáni út környékén, ahol egy rendőrautó és egy személygépkocsi karambolozott – számolt be lapunk olvasója. A Ripost megtudta: a kocsit az Ázsia Expressz sztárja, Bereczki Krisztián vezette.

A Ripost olvasója éppen hazafelé sétált a X. kerületben a Salgótarjáni út közelében, amikor a rettenetes robajra lett figyelmes.

Már csak azt látta, hogy egy rendőrautó és egy terepjáró egymásba szaladt. A történtekről részletesen beszámolt a lapunknak.

Fotó: TV2

„Épp a munkából tartottam hazafelé, mikor egy hatalmas csattanást hallottam. Megfordultam, és azt láttam, ahogy egy nagy terepjáró és egy rendőrautó összeütközött. A balesetnek nem csak a hangja volt nagy, de ahogy láttam a kár is. A volán mögül később egy nagyon izmos férfi szállt ki, beletelt pár másodpercbe, mire rájöttem, hogy honnan is olyan ismerős. Aztán leesett a tantusz: az az izmos ázsia expresszes Bereczki Krisztián volt az, aki Hódi Pamelával versenyzett a műsorban. Nagyon kedveltem őt, remélem nem esett baja sem neki, sem pedig a másik autóban ülőknek!” – mesélte olvasónk.

Fotó: TV2

A Ripost a balesettel kapcsolatban megkereste a rendőrséget is, akik kérdésünkre válaszolva megerősítették, hogy február 26-án valóban történt baleset a környéken. Sajnálatos módon az autóban utazó két rendőr is könnyebben megsérült. Krisztiánt azonnal előállították. Mintavételre kötelezték, mivel felmerült a gyanúja, hogy valamilyen szer befolyásoltsága alatt vezetett.

Fotó: TV2

„2020. február 26-án a X. kerületben a Salgótarjáni úton egy szolgálati jelleggel ellátott rendőrautó összeütközött egy másik gépjárművel. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Annak megállapítása, hogy a baleset bekövetkezéséért kit terhel a felelősség a folyamatban lévő eljárás feladata. A balesetben az autóban utazó két rendőr könnyű sérülést szenvedett” – közölte lapunkkal a BRFK Sajtóosztálya, akiktől azt is megtudtuk, vélhetően nagy bajba kerül Krisztián, ha bebizonyosodik, hogy nem volt száz százalékosan vezetésre alkalmas állapotban a karambol idején.

„A szemle során felmerült annak gyanúja, hogy a balesetben érintett polgári jármű vezetője vezetési képességekre hátrányosan ható szert fogyasztott, ezért a férfit a rendőrkapitányságra előállították és mintavételre került sor. Az ügyben a rendőrség szakértőt rendelt ki” – adott tájékoztatást a rendőrség.

Képünk illusztráció!
Fotó: Laufer László / Dunántúli Napló

Természetesen megkerestük Bereczki Krisztiánt is, aki nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Amikor felvette a telefont, először azt mondta, hogy nem ő balesetezett, ám amikor megírtuk neki az ügy részleteit, közölte: ügyvédje keres majd bennünket.

Lapzártánkig azonban sem ő, sem a jogi képviselője nem nyilatkozott a baleset kapcsán. A Ripost által megkérdezett közlekedési szakértő szerint közúti veszélyeztetés miatt akár három év börtönt is kaphat – persze, ha a vizsgálat során bebizonyosodik, hogy valamilyen szer hatása alatt volt a baleset idején.

Elaludt a volán mögött Bereczki Krisztián igazán kemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen rengeteget dolgozott, hogy a testépítők világában kivívja magának az elismerést. A sok munka végül meghozta a gyümölcsét, azonban Krisztián ezért szinte az életét kockáztatta. „Egy éven keresztül körülbelül 3-4 órát tudtam csak aludni, versenyre készültem. Egyszer el is aludtam hazafelé az autóban, nekimentem a szalagkorlátnak. Szerencsére időben elkaptam a kormányt és nem történt nagyobb baj. Pont nem jött semmi... Kicsit elbóbiskoltam, és úgy mentem át a szembejövő sávba, ahol elkaptam a szalagkorlátot. De ha valami jött volna, akkor valószínűleg most nem ülnék itt” – mondta el korábban Joshi Bharat műsorában a testépítő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szörnyű tragédia lett a strandolásból, felszippantotta a medencecső a 8 éves kislányt

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Húsvét közeledtével virágba borul az Adria Királynője Horvátországban

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin