FÜLES

BB Évi azt sem tudja, hogy édesanya

BB Évi elmeállapota családja szerint nem teszi lehetővé, hogy önállóan élje életét. A pszichiátriáról utcára tett valóságshow-hősnek nincsenek emlékei önmagáról.
címkék:
  • Szerző: Buster

Ahogyan azt a elsőként megírta, a Big Brother első szériájának győztesét, BB Évit annak ellenére is hazaengedték a pszichiátriáról, hogy nem javult az állapota. Családja szerint azt sem tudja igazán, hol van, arra pedig végképp nem emlékszik, hogy évekkel korábban két gyermeknek is életet adott. Elsőszülött fia, Jancsika már negyedik osztályos és dédnagymamája szerint pontosan tudja, hogy az anyukája nagyon beteg. Második gyermeke, Manó most öt éves és születése után nevelőszülőkhöz került, így róla nincs információja a családnak sem.

Kisfia gyakran kérdez Éváról

Évi gyakorlatilag semmire sem emlékszik a múltjából. Azt hiszem, arra sem, hogy valaha milyen szerencsés és boldog ember volt. Ahogy én látom, arról sincs tudomása, hogy két gyermeknek is életet adott.

Ez talán nem is baj, hiszen így legalább nem fájdítja a szívét amiatt, hogy nem láthatja őket

- kezdi a kaposvári lány, BB Évi nagymamája, aki tartja a kapcsolatot Jancsikával. A kisfiút Évi nagynénje neveli.

Jancsika nagyon érdeklődő, kedves gyermek. Gyakran meg is látogatom őt és olyankor mindig kérdezi, mi van az édesanyjával. Tisztában van vele, hogy Évi nagyon beteg és ezért nem látogathatja meg őt. Reméli, hogy egyszer eljön a nap, amikor újra találkozhatnak”- mondja szomorúan az idős asszony.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?