FÜLES

Aggódtak a rajongók, daganatról posztolt Nagy Adri

A gyönyörű színésznő kutyája beteg lett, de megműtötték és most már gyógyulófélben van.
  • Szerző: Ripost

Beteg lett Nagy Adri kiskutyája, Aladár. A bájos kis jószágot éppen az állatok világnapján kellett megműteni. Erről az énekesnő számolt be Instagramján – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: tv2

„Ma van az állatok világnapja. Nekünk az ünneplés most sajnálatos módon elmarad. Aladárt épp műtik, mert találtak a fülén egy rosszindulatú elváltozást! Pont a fülén, ami mindig is a védjegye volt! Kérlek szurkoljatok, hogy minden rendben menjen!„ – írta a szexi sztár.

Ma van az Állatok Világnapja! Nekünk az ünneplés, most sajnálatos módon elmarad! Aladárt épp műtik, mert találtak a fülén egy rosszindulatú elváltozást! Pont a fülén, ami mindig is a védjegye volt! Kérlek szurkoljatok, hogy minden rendben menjen! ❤️

Követői jókívánságokkal tartották a lelket Adriban, amit a Jóban Rosszban sorozat sztárja nem győzött megköszönni. Szombat reggel jó hírrel köszöntötte a rajongóit: „Többen írtatok, mint a születésnapomon! Köszönjük a sok pozitív gondolatot és üzenetet! Szerencsére korán észrevettük, és sikerült időben eltávolítani a rosszindulatú daganatot Aladár füléből. Sajnos egy hét alatt háromszorosára növekedett, ezért porcos részt is ki kellett metszeni.”

Többen írtatok, mint a születésnapomon! ❤️🙏🏻 Köszönjük a sok pozitív gondolatot és üzenetet! Szerencsére korán észrevettük és sikerült időben eltávolítani a rosszindulatú daganatot Aladár füléből. Sajnos egy hét alatt háromszorosára növekedett, ezért porcos részt is ki kellett metszeni! Nagyon köszönöm Dr. Juhász Tamásnak a lelkiismeretes és gondos ellátást!

És ezeket olvastad már?