FÜLES

A koronavírus miatt Károly kerülhet a trónra II. Erzsébet helyett

Elképzelhető, hogy a Covid-19 miatt túl veszélyesnek ítélik majd az uralkodás folytatását a királynő számára.
  • Szerző: The_M

Andrew Morton nem a brit királyi család kedvence, mert mindig megosztja a közvéleménnyel a belső információit, amiket a Buckingham-palotából szerez. Most ismét egy kiszivárgott hírrel kavarta fel az állóvizet. Az író azt állítja, hogy a királyi udvarban már elgondolkoztak azon, hogy II. Erzsébet helyett Károly herceg lépjen a trónra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Ugyanis a koronavírus a szakértők szerint még hónapokig, sőt akár évekig jelen lehet, és a királynő a maga 94 évével nagy veszélyben van. Ezért is zárták el hermetikusan Fülöp herceggel együtt a windsori kastélyba őket. A briteknek viszont olyan uralkodóra van szükségük, aki személyesen is képviseli a koronát különféle rendezvényeken. Így az a terv, hogy Károly kerül a trónra, hiszen ő fiatalabb, mint az édesanyja, erősebb a szervezete, és talán a Covid-19 ellen is védettebb, hiszen már legyőzte a betegséget.

Ezt az elméletet támasztja alá egy másik királyi szakértő korábbi nyilatkozata. Ő azt jósolta, hogy II. Erzsébet jövőre átadja a rangját a legidősebb fiának. Illetve nemrégiben szó volt arról, hogy akár élete végéig karanténban tartják a királynőt a járványveszély miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?