FÜLES

Ez csak a kezdet volt: Meghan Markle apja még nagyobb botrányt robbant ki

Az egykori filmes fővilágosító nem fog leállni a kínos nyilatkozatokkal. Ahhoz, hogy a lányát zavarba hozza, jó alkalom lesz számára az unokája születése.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegné családi drámája várhatóan nem ért véget, a helyzet csak rosszabbodik majd a babája megszületése után. A leendő nagypapa, Thomas Markle valószínűleg azért fog könyörögni, hogy kezébe foghassa a kicsit.

Andrew Morton királyi életrajzíró arra figyelmeztetett, hogy a hercegi baba születése megint nyilvános panaszáradatot fog kiváltani a kismama apjából, aki feltehetően a sajtóban teszi majd fel a kérdést: „Láthatja-e valaha a gyermeket?”.

Morton a The Telepgraph-nak írt arról, hogy a sussexi hercegi baba érkezése áprilisban akár újabb botrányt is robbanthat, ha Thomas Markle ismét szánalmat akar kelteni önmaga iránt. Így pedig lánya és Harry herceg öröme sem lehet felhőtlen.

A 74 éves Thomas Markle és a lánya közti ellentét a közelmúltban még jobban elmélyült, amikor Meghan hercegné kézzel írott levele nyilvánosságra került. Ebben a várandós Meghan azt írta apjának, hogy összetörte a szívét.

A hercegné apjának egyik közeli barátja szerint Thomas Markle azonban csak annyit akar elérni, hogy kapjon egy utolsó esélyt Meghan Markle-nél, mert „nem tudja elviselni a gondolatot, hogy nem tarthatja karjaiban az unokáját” – írja a The Sun.

És ezeket olvastad már?