FÜLES

A kamera vette, ahogy Gérard Depardieu megerőszakolt egy nőt

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu korábbi szexuális erőszak ügyében, ugyanis előkerült egy új bizonyíték.
  • Szerző: The_M

Még 2018-ban vádolta meg egy színitanodás diákja Gérard Depardieu-t, hogy két alkalommal is megerőszakolta. A neve elhallgatását kérő nő részletesen beszámolt arról, hogy 2018 augusztusában miként tette magáévá a legendás franca színész erőszakkal, de Depardieu mindent tagadott. Bizonyítékok hiányában pedig ejtették is az ügyet 2019-ben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gérard Depardieu tagadja a nemi erőszakot

Gérard Depardieu tagadja a nemi erőszakot (Fotó: Northfoto)

A napokban azonban újraindították a nyomozást, ugyanis előkerült egy biztonsági kamerás felvétel a színész párizsi otthonából, amin az látható, ahogy szexuális aktust létesít a fiatal nővel.

Ez sem dönt el mindent

Bár a felvételről állítólag nem egyértelműen megmondható, hogy az áldozat akarata ellenére került-e a szexuális helyzetbe. Később pedig láthatóan önszántából sétál fel az emeleti hálóba Gérarddal. Azonban a nő akkoriban olyan betegséggel küzdött, ami hatással volt a fizikai erejére és a döntéshozatalára is. Vagyis előfordulhat, hogy túl gyenge volt a látványos ellenkezéshez.

Gérard Depardieu ügyvédje továbbra is azt állítja, amit 3 évvel ezelőtt: ügyfele és a feljelentő mindketten akarták a két különböző alkalommal megtörtént szexuális együttléteket. Az eljárás végén szerinte a bíróság is tisztázni fogja a francia színművészt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?