FÜLES

7 év után békét köthetne exmenyével Pécsi Ildikó

A változás Pártos Csilla új párjának és egyben ügyvédjének, Dánielnek köszönhető.
  • Szerző: RIPOST

Nemrégiben jogerőssé vált a határozat, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie exanyósa, Pécsi Ildikó budai lakásából. A színésznő unokája, Csaba néhány héttel ezelőtt levélben kérlelte nagymamáját, hogy ha édesanyját, Pártos Csillát ki is lakoltatja, akkor legalább neki engedje meg, hogy továbbra is ott éljen, ahol eddig, írja a Lokál.  

Néhány nappal ezelőtt pedig kedvező fordulatot vett az ügy:  dr. Magyar György levelet kapott Pártos Csilla új szerelmétől, amiben Dániel azt kéri, hogy a bírósági tárgyalótermen kívül rendezzék a problémákat. Pártos Csilla nemrég a születésnapján ismerte meg az ügyvédként dolgozó férfit, aki először csak együttműködve segített a válóperben eljáró dr. Gerencsér Andrásnak, később pedig az egész ügyet átvette tőle. Az ügyvéd azt tanácsolta Csillának, hogy egyezzen meg volt anyósával és exférjével az évek óta tartó viták helyett.

"Meg tudom erősíteni a hírt, valóban kaptam egy olyan levelet, amelyben Pártos Csilla jogi képviselője közös egyeztetést, megbeszélést szorgalmaz. Megvallom, őszintén örülök a levélnek, valószínűleg hamarosan meg fog történni a találkozó" – nyilatkozta a Lokálnak dr. Magyar György és hozzátette: egy ilyen perben az ember nemcsak pénzt veszíthet, vagy nyerhet, de a lelki békét és az egészséget is felemésztheti egy ilyen ügy. Éppen ezért ő is a megegyezés pártján van.

Az üggyel kapcsolatban nem sikerült elérni Pártos Csilla párját, de  a lap úgy értesült, hogy a jógaoktató és új párja kapcsolata olyan szoros, hogy már az összeköltözést fontolgatják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?