SZTÁR

Ezt gondolja Rúzsa Magdi szülésznőként a járványról

Dalaival és gondolataival tartja a lelket az emberekben Rúzsa Magdi. A sztár elsőként csatlakozott a Petőfi Rádió Maradj otthon kampányához, ahol a sztárok személyes üzeneteikkel segítik átvészelni a koronavírus-járványt.
  • Szerző: Ripost

Rúzsa Magdi nem unatkozik otthon, újabb dalokon dolgozik, formában tartja magát, de mindenek előtt: ő maga is szeretne köszönetet mondani a csatornával együtt a mindennapok hőseinek - írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jelen helyzetben mindenki hős, aki küzd ezzel a betegséggel, aki küzd ellene, aki otthon van és megpróbál mindennap helytállni, akinek dolgozni kell járni, mindent megtenni a családjáért. Ez egy nagyon nehéz helyzet, amiben vagyunk. Mindenki számára hatalmas megpróbáltatás„ – mondta Magdi, aki szülésznőként maga is tudja, milyen embert próbáló feladat előtt vannak az egészségügyi dolgozók a járvány idején.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Le a kalappal az összes, egészségügyben dolgozó ember előtt, aki az egészségét kockáztatva küzd másokért. Mivel magam is az egészségügyből jövök, szinte látom magam előtt a mindennapjaikat, a kitartásukat és az áldozatkészségüket. Nagyon nehéz most nekik. Köszönjük szépen, hogy most is önmaguk helyett másokat helyeztek előtérbe. Folyamatosan a fejemben vannak a kollégáim, zenésztársaim, alig várom, hogy elinduljanak a koncertek. Megpróbáltam ebből a helyzetből is kihozni a legtöbbet és igyekeztem kreatív lenni. Arra figyeltem, hogy a közönségemet ne hagyjam muzsika nélkül, ne hagyjam élmények nélkül, így aztán most is egy nagyon szép videóval érkezem, illetve egy dalpremierrel. A Lesz, ahogy lesz dalomra készítettünk egy érdekes videóklipet. Bízom benne, hogy a közönség értékeli, most, hogy nem lehet klipet forgatni, kreatívak voltunk és csináltunk valami egészen különlegeset, egy rajzfilmet” – mondta a Borsnak a művésznő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?