SHOWBIZ

Demcsákék végig kamuzták az Ázsia Expressz forgatását

Bár mindketten egyenes emberek, de a szükség törvényt bont elv alapján úgy döntöttek, átlépik saját erkölcsi határaikat.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsának és Kandász Andreának szinte az Ázsia Expressz kezdete óta jól megy a stoppolás és a szállás keresésben is jeleskednek. Ők ugyanis rájöttek, hogy a játék érdekében bevethetőek olyan kegyes hazugságok, melyek kocsi és lakásajtókat nyitnak meg előttük. Hiszen melyik férfi tudna nemet mondani két bajbajutott és kétségbeesett hölgynek?

Először Zsuzsának pattant ki a fejéből egy igen feszült stoppolás során, hogy a leintett jármű sofőrével elhiteti, vészhelyzetben vannak, mert egy barátjuk bajba került a célállomáson, és nekik bizony nagyon gyorsan a segítségére kell sietniük. Mivel a mese olyan hitelesre sikerült, hogy az indiai autós szó nélkül bevette, a páros maradt ennél a taktikánál, így eddig három hajszából háromszor tértek vissza sikeresen a játékba. Demcsák Zsuzsa a sikereken felbuzdulva már a szálláskeresésnél is kamuzik egy kicsit. Legutóbb azt mondta a házigazdának, hogy egy dokumentumfilmet forgatnak az indiai vendégszeretetről, amire persze nem lehetett nemet mondani.

A hétfői adásban pedig már újabb szintet lép a kamu, amikor Zsuzsa és Kandi úgy ülnek be egy helyi taxiba, hogy tudják, nem fogják kifizetni a fuvardíjat.

„Szerintem ne szóljunk neki, hogy nincs pénzünk… Ha gond lesz, akkor odaadom a nyakláncomat. Az út nagyjából 8 ezer forint lenne a nyakláncom pedig 30 ezret ér”

- mondta a taxiban ülve Zsuzsa.