LELKIZŐ

„Barátai” húzzák le Klapka György örökösét

A milliomos fiút az ág is húzza. Nem elég, hogy súlyos betegséggel küzd, még azok is elfordultak tőle, akiket közel engedett magához.
  • Szerző: Buster

Klapka Dennis életébe nem sok örömet hoztak az édesapja után örökölt milliók, hiszen bár már nincsenek filléres gondjai, a pénz minden baráti kapcsolatát megmérgezte. Klapka György fia ugyanis jóhiszeműen osztogatta a kölcsönöket, de a kisebb-nagyobb összegeket sosem kapta vissza. A fiatalember a közösségi oldalra írta ki gondolatait.

Fotó: Facebook

„Körülbelül 1.5 milliót adtam azoknak a barátoknak, akik már le sem sz.rnak úgyhogy nem kérnék sokat csak egy minimális törődést és annyi gerincet, hogy a kölcsönt visszakapjam, de hát ez van! Sok ember csak egy gyáva féreg, akinek már nincs arra gerince, hogy tartsa a szavát, csak sír a szája, ha baja van. Akkor kapóra jövök, mert a hülye Klapka gyereket miért nem lehetne kihasználni? Mondjuk, most már tanultam ebből. csak azt sajnálom, hogy előbb nem sikerült…”

- írta Dennis, akit nemcsak lelki, de fizikai gondok is gyötörnek, ugyanis évek óta küzd az epilepsziával, aminek következtében gyakran elesik és összetöri magát. Saját bevallása szerint csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baj, hiszen legtöbbször egyedül van, amikor rátörnek a rohamok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?