SZTÁR

Aggasztó: cserben hagyták Sas Józsefet

Elromlott a több százezer forintért vásárolt párásító gép, a cég nem jelentkezik.
  • Szerző: Ripost

A tüdőtágulata miatt van szüksége Sas Józsefnek a párásító gépre. A művésznél a COPD betegség az éneklés és dohányzás miatt alakul ki, ezen csak egy speciális párásító tudna könnyíteni, amit a sztár évekkel ezelőtt, több százezer forintért vásárolt meg, de rövid használat után a gép elromlott, a cég nem jelentkezik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tavalyi kétoldali agyvérzés miatt mozgásában korlátozott művész otthoni ápolásra szorul, de tudata ép és szerettei nagyon aggódnak most miatta – írja a Bors.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Bizony létfontosságú lenne Jóska számára ez a gép, főleg ebben a hirtelen változó, vírusokkal teli időszakban. A készülék egy kisebb vagyon volt, nagyon gyorsan meghibásodott a szűrőberendezése. Már jeleztem a problémát a gyártónak, de egyelőre nem történt előrelépés az ügyben. Remélem, mihamarabb küldenek egy gépet vagy megjavítják ezt, különben a média elé viszem az ügyet„ – mesélte Sas József felesége, Zsuzsa asszony a Borsnak, aki a koronavírus-krízisre való tekintettel egyedül, korábbi segítsége nélkül viszi most a háztartást.

„Csak az orvos és az ápolók jöhetnek be a házba, senki más, karanténban vagyunk. Nagyon súlyos lehet most bármilyen vírus egy nyolcvanegy éves, sztrókbeteg számára. Most is az orvost várjuk, rutinvizsgálat, illetve Józsi gyógyszereit ellenőrzi, hiszen az ilyen szeszélyes időjárás, ahol pénteken még 21 fok volt, most meg havazik egy szív- és keringési betegségekkel küzdő embernek rettenetes veszélyeket tartogathat. Ezt leszámítva köszönjük, jól vagyunk, folyamatosan fertőtlenítem a házat, és csak és kizárólag a legszükségesebbekért futok el a boltba” – mesélte a lapnak Sasné.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?