SZTÁRDZSÚSZ

Óriási változás Sas József állapotában, ezt mondta a felesége

A humorista tavaly kapott agyvérzést, de hála a folyamatos orvosi felügyeletnek, egyre jobban érzi magát.
  • Szerző: ripost

Egy évvel ezelőtti agyvérzése óta egyre jobban érzi magát Sas József! A népszerű humorista tavaly, a thaiföldi nyaralásán kapott sztrókot, sokáig kórházban ápolták, jó ideje azonban már otthon, a felesége és egy orvosi ministáb felügyelete mellett gyógyul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Jóska nagyon „jó beteg”, egy rossz szavam nem lehet rá. Bevesz minden gyógyszert, eleget eszik, és szeretne meggyógyulni. Persze állandóan nézi, vizsgálja őt orvos, hiszen sokféle gyógyszert kap, és a vérnyomásától kezdve sok mindent kell nála figyelni. A másik orvos pedig rehabilitálni próbálja, hogy minél előbb tudjon járni, és legyen elég ereje a visszatéréshez. Nagyon különös ez a betegség. Sokan alig tudnak utána beszélni, Jóska viszont verseket szaval. Sokszor kérem meg őt arra, hogy egy általam kiválasztott költeményt mondjon el, mert ez nagyon jó kis agytorna” – mondta el a Blikknek a humorista felesége.

Zsuzsa asszony tudja, hogy a férje nehezen viseli a bezártságot, de bízik benne, hogy ez az időszak is véget ér egyszer, a férje pedig teljesen visszanyeri az erejét.

És ezeket olvastad már?