Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.26.

Nem hiszed el, kivel vigasztalódik Ben Affleck a válása után - fotó!

Egy igencsak patinás család legfiatalabb tagjával látták őt.

Bár a fél világ szurkolt neki, hogy kibéküljön egymással Ben Affleck és felesége, Jennifer Lopez, végül a nő mégis beadta a válókeresetet a második házassági évfordulójuk napján. Hónapok óta pletykák keringtek róla, hogy végérvényesen megromlott a viszonyuk, és már nem is élnek együtt, végül ezt támasztotta alá az is, hogy a válási papírok szerint már áprilisban szakítottak egymással. Most újabb információk derültek ki a korábbi álompár férfi tagjáról, ugyanis a Life.hu kiszúrta, hogy Ben Affleck mellett egy fiatal és gyönyörű nő tűnt fel.

AIR World Premiere
5 napja adták még csak be a válókeresetet, de Ben Affleck már egy másik nővel bulizgat együtt /Fotó: Northfoto

Nem sokat teketóriázott a színészként és rendezőként is sikert sikerre halmozó sztár, ugyanis belevetette magát az éjszakába, és több szórakozóhelyet is meglátogatott egy fiatal hölgy társaságában. Kiderült, hogy a szerencsés hölgy nem más, mint Kick Kennedy, aki Robert F. Kennedy szenátor unokája, és vérszerinti rokona a tragikus körülmények között elhunyt elnök John F. Kennedynek is.

Úgy tűnik, hogy Ben Affleck nem csak egy gyönyörű nővel, hanem egy történelmi család sarjával kerülhetett közelebbi kapcsolatba

 - számolt be róla a lap.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek