Létrehozva: 2024.08.18.

Kulcsár Edina magára hagyta újszülött gyerekét, Vilmos herceg új külsővel jelent meg, G.w.M lelépett

Ezen a héten is olvasóink állították fel a rangsort, ezeket a sztárcikkeket olvasták a legtöbben.

Nem telhet el hét Kulcsár Edina és G.w.M nélkül, de Vilmos herceg új külseje is nagy érdeklődésre tartott számot. A külföldi sztároknál maradva Ben Affleck magánélete is kíváncsivá tette az olvasóinkat, nem utolsósorban pedig Nótár Mary édeshármasára is szép számmal kattintottak.   

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina és G.w.M életét állandó figyelem kíséri (Fotó:MW)

Kulcsár Edina magára hagyta babáját

Amire a sztáranyuka egyik bejegyzéséből következtetni lehet, mélyen felháborította a kommentelőket, még akkor is, ha nem feltétlenül lehetnek biztosak az igazukban. Az immár négyszeres anyuka egy autó hátsó ülésén szelfizett G.w.M társaságában, a képhez pedig annyit írt, hogy: „Kimozdultam”. Mivel a négy gyermek közül egyik sem szerepelt a fotón, sőt, még gyerekülés sem látszik, a netezők készpénznek vették, hogy Edina lepasszolta a lurkókat, még a legkisebbet, a fotó elkészültekor 72 órás Diont sem vitte magával.

Vilmos herceg
Vilmos herceg legutóbb nem ilyen csupaszon, hanem szakállal tűnt fel (Fotó: AFP)

Vilmos herceg új külsőt villantott

Ritka, hogy Vilmos nagyobb feltűnést kelt, mint Katalin, de most ez is megtörtént. A hercegi pár egy videóüzenetben gratulált az angol olimpiai csapatnak a sikereikért. Bár mindenki nagyon örült a hercegné újbóli felbukkanásával, a legtöbbeknek a szakállas hercegen akadt meg a szemük. 

G.w.M
G.w.M lelépett családja mellől fellépni (Fotó: Szabolcs László)

Videó buktatta le G.w.M-et

Múlt hét csütörtökön született meg a szépségkirálynő és a rapper közös gyermeke, Dion, ám a rajongóknak szemet szúrt valami. G.w.M ugyanis alig pár nappal későbbre már vállalt egy fellépést, ami egyeseknél kiverte a biztosítékot. A hétvégén a jelek szerint fellépése volt, legalábbis erre lehet következtetni a számtalan élő bejelentkezésből TikTokon. A rajongók sorra osztották meg, hogy kedvencük egy „furcsa” színpadon lépett fel.

Nótár Mary
Nótár Mary bevállalta az édeshármast, igaz, a zenében (Fotó: Bors)

Nótár Mary bevállalta az édeshármast

Az énekesnő most is, mint mindig, betartja, amit a rajongóknak ígér, tudja kényeztetni a rajongóit, akiknek nem először ígérte meg, hogy egy hónapon belül három dalpremierrel rukkol elő! Tavaly decemberben – szédületes hajrában – három videóklipet készített el (Bódi Csabival a Megamixet, no meg a Szeretem a testvéreket és az Életem című szólódalt). Mary most csavart egyet a terven! A mulatós énekesnő idén nyáron „csak” egy klippel jelentkezett, de a CsipiCsupi című új dal mellett két további friss felvételt is közzétett a YouTube-csatornáján! 

Ben Affleck magánéletéről Matt Damon beszélt

J.Lo férjének jó barátja ritkán nyilatkozik a Good Will Hunting című filmben szereplő színésztársáról, ám a Radio Times Podcast legutóbbi epizódjában, ahol Ben Affleck testvére, Casey Affleck volt a vendége, a színész arról mesélt, hogyan sikerült zárt falak között tartania a magánéletét, Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával ellentétben. Róluk annyit mondott, hogy nem tudja, hogy lehet ilyen figyelem mellett magánéletet élni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek