SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B.P.

Létrehozva: 2024.08.17.

Édes hármas: Nem hittük, hogy Nótár Mary ennyire bevállalós!

A mulatós énekesnő nemrég tett egy ígéretet... Betartotta!

Micsoda édes hármas! Nótár Mary tudja kényeztetni a rajongóit, akiknek nem először ígérte meg, hogy egy hónapon belül három dalpremierrel rukkol elő! Tavaly decemberben – szédületes hajrában – három videóklipet készített el (Bódi Csabival a Megamixet, no meg a Szeretem a testvéreket és az Életem című szólódalt). Mary most csavart egyet a terven! 

Ez ám az édes hármas! Egy nap alatt három újdonsággal rukkolt elő Nótár Mary (Fotó: Bánkúti Sándor / Bors)

A mulatós énekesnő idén nyáron „csak” egy klippel jelentkezett, de a CsipiCsupi című új dal mellett két további friss felvételt is közzétett a YouTube-csatornáján! Ráadásul a három felvételnek ugyanarra a napra időzítette a premierjét! Nem hittük volna, hogy Nótár Mary ennyire bevállalós, mer ebből bizony csúnya bukta is lehetett volna, hiszen az így versenybe küldött dalok egymás elől happolhatják el a figyelmet! Ám nem így történt, s úgy tűnik, Mary esetében igaz a mondás: aki mer, az nyer! A CsipiCsupi egy nap alatt a 25 legfelkapottabb felvétel közé került a YouTube-on, a nézettsége pedig máris meghaladta a 60-ezret!
A másik két dal is jól startolt: az Óh Anyám 20, a Duna vize 30 ezer körüli megtekintéssel büszkélkedhet. Vagyis az édes hármas együtt máris százezer feletti nézettséget ért el.

Neked hogy tetszik Nótár Mary legújabb klipje? A három új dal közül te is ehhez készítettél volna videót? 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek