Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.21.

Top 5: Hajdú Péter kipakolt a magyar milliomos ruháinak áráról, Rúzsa Magdi ikrei hatalmasat nőttek, vízbe fulladt a tévés sztárséf, L.L. Junior fiára rá sem lehet ismerni

Ezeket a sztárhíreket olvasták a héten a legtöbben.

Hajdú Péter műsorának ezen a héten Kőgazdag Csabi volt a vendége. A fiatal milliomos nem csak a házigazdánál, de az olvasóknál is kiverte a biztosítékot. A cukiságbombát pedig most is Rúzsa Magdi ikrei robbantották fel, hatalmasat nőttek. 

Hajdú Péter
Hajdú Péter vendége ezen a héten Kőgazdag Csabika volt (Fotó: Polyák Attila/ Origo)

Hajdú Péter szerint Kőgazdag Csabi egy-egy ruhája egy magyar átlagfizetésbe fáj

A Frizbi TV műsorvezetője látott és tapasztalt már sok mindent televíziós munkája során. Ezen a héten műsorába hívta Kőgazdag Herceg Csabit, aki kíméletlen őszinteséggel válaszolt a kérdéseire. Hajdú Pétert és még sok mindenkit érdekelt például, miből van a vagyona a 21 éves milliomosnak

Az is igaz, hogy a ruhái darabonként is egy átlagfizetésbe kerülhetnek, vagyis első blikkre simán rá lehet mondani, hogy a rengeteg pénz nem csak duma

 – fejtette ki a műsorvezető

Rúzsa Magdi hármasikrei nagyot nőttek

Az énekesnő élete csodájának tartja, hogy hármasikrei születtek. Rúzsa Magdi már egy ideje nem mutatja meg gyermekeit, de most kivételt tett követői legnagyobb örömére. A boldog család éppen nyaral a Mare Nostra nevű tengerparti üdülőhelyen. A közösségi oldalán megosztott bejegyzésben egy fotó is látható az anyukáról és gyermekeiről. A görögországi nyaralás Magdi mosolyából ítélve nagyon jól alakul, gyermekei pedig nagyot nőttek azóta, hogy utoljára láthattuk őket. 

Vízbe fúlt a tévés sztárséf

Tragikus hír érkezett még július 13-án, szombaton, 49 évesen elhunyt a Top Chef Masters és az Iron Chef című gasztro műsorok sztárja, Naomi Pomeroy. Az ismert séf a Willamette folyón vízi bobozott a férjével és egy barátjukkal, mikor beleakadtak egy vízalatti ágba, kiestek és elragadta őket a sodrás, a sztárséf sajnos nem élte túl, de a többiek igen. 

L.L. Junior fiára rá sem lehet ismerni

Az énekes fia már igazi nagyfiú, akit a divat is egyre jobban érdekel. L.L. Junior nagyobbik gyermekéról a büszke édesapa posztolt több fotót is Instagram-oldalán, ahol éppen nagyon vagány focista szerelésben pózol. Lacika futballsztárokat megszégyenítő frizurával rukkolt elő, amit biztosan a spanyol győzelemmel záródó labdarúgó EB ihletett meg. 

Kész football sztár ez a gyerek, és ez a haj, kérem szépen

- írta a poszthoz L.L. Junior.

Teljes titokban szakított a magyar sztárpár

Azt beszélik, hogy zűr van a Paradicsomban a népszerű magyar sztárpárnál. Nevezetesen Miss Mood és Rico kapcsolatáról van szó, ami úgy néz ki, véget ért. A rajongók a szakításra abból gondolnak, hogy az énekesnő állítólag a minap kikövette a rappert a közösségi oldalakon, erről pedig képernyőfotót is készítettek a rajongók. A felvétel valóban azt bizonyítja, hogy már nem követik egymást, és azt is jól tudjuk, hogy a mai világban ez egyértelmű jele annak, hogy gond lehet a kapcsolattal. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek