Rokonok, szülők, nagyszülők: Magyar Péter mindenkinek kórházi VIP-ellátást követelt

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.19.

Meglepő pletyka! Teljes titokban szakíthatott a magyar sztárpár

Azt beszélik, hogy zűr van a Paradicsomban a népszerű magyar sztárpárnál. Nevezetesen Miss Mood és Rico kapcsolatáról van szó...

Miss Mood, azaz Mező Dorottya mindig is kényesen ügyelt arra, hogy a magánélete ne kerüljön a rivaldafénybe, éppen ezért sosem jelentette ki azt, hogy Ricóval, vagyis Vaszil Erik egy párt alkotnak. Ám a rajongók szerint ez nyílt titok volt, pontosan ezért lepődtek meg, mikor a minap felreppent egy pletyka a kedvenceikről: valaki azt állította, gond lehet köztük. Természetesen nem hasra ütésre találták ki ezt a dolgot, elméletüket megmagyarázták, és a miértekre is válaszokat kerestek...

Miss Mood
Szakított Miss Mood és Rico? (Fotó: Ladóczki Balázs)

Miss Mood és Rico szakítottak?

Jogos a kérdés, hogy mégis miből gondolják ezt. Nos, abból, hogy az énekesnő állítólag a minap kikövette a rappert, erről pedig képernyőfotót is készítettek a rajongók. A felvétel valóban azt bizonyítja, hogy nincs ott a követők között egyikük sem, és azt is jól tudjuk, hogy a mai világban ez egyértelmű jele annak, hogy vihar van a Paradicsomban. Miss Mood esetében viszont talán nem erről van szó, hiszen megtévesztő, hogy amíg kiköveti a szerelmét, addig a közös képek továbbra is ott virítanak az oldalán. Éppen ezért sokan azt vélik, hogy a páros csupán a nézettség bevonzása miatt "drámázik".

Tuti valami idióta nézettség generálás. Hisz most is együtt nyaralnak

 - írták a Redditen, de a hozzászólók között olyan véleménybe is bele lehetett szaladni, miszerint megcsalásról van szó. Ám ezt is megcáfolták. 
10 órája meg vele posztolt, kétlem hogy bármi baj lenne. Illetve, ha valaki megcsal valakit biztos nem ilyen képet és szöveget rak ki” - fogalmazott egy másik kommentelő, akinek valószínűleg igaza van. Tekintve, hogy Dorottya tényleg kitett egy képet ezzel a szöveggel:

Egy szép arc megöregszik. Egy jó test megváltozik. De egy jó ember, mindig jó ember marad…

 - idézett az énekesnő, akit bár kerestünk telefonon, hogy megkérdezzük, mi történt, de egyelőre nem sikerült elérnünk. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek