2 éve

Hoppá! Ezért keresik fel Hajas László szalonját az egészségügyisek

A mesterfodrász továbbra is élen jár ha az egészségügyi dolgozók megszépítéséről van szó. Még most is hatalmas az igény a szolgáltatásokra.

Hajas László még március közepén, nem sokkal a koronavírus-világjárvány berobbanása után hívta életre a Szépítsd a dokit! mozgalmat, melynek célja, hogy az egészségügyben dolgozó szakembereknek megköszönjék áldozatos munkájukat. Bár a járvány nálunk lecsengett, a szépségiparban dolgozók még most is örömmel fogadják a szépülni vágyó orvosokat és ápolókat. Hajas Laci szalonjában most hétvégén is sokan kaptak ingyen új frizurát.

„Bár a veszélyhelyzetnek vége, az egészségügyi dolgozók továbbra is fokozott terhelés alatt dolgoznak, hiszen a vírus még nem tűnt el. Éppen ezért továbbra is teljesen ingyen vállaljuk a szépítésüket- kezdte lapunknak Hajas Laci, akit a legutóbbi alkalommal is feltöltött, hogy segíthetett.

„Azt vallom, hogy csak az menjen fodrásznak, aki szeret adni. Engem minden alkalom feltölt, amikor egészségügyi dolgozók távoznak elégedetten a fodrászatból. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy az ötletem mára országos összefogássá nőtte ki magát”- tette hozzá a mesterfodrász.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!