ÉLETMÓDI

Terjed a vibrátorfüggőség

Mindenkinek szüksége van testi örömökre, ha épp nincs partnere akkor is. Ha azonban túl sokat használod a vibrátort, mint szexkelléket, akár függővé is válhatsz.
címkék:

A nők többsége nem biztos, hogy segítség nélkül eljut az orgazmusig. Ez persze nem minden esetben a partner hibája, egyszerűen alkati kérdés, ki mennyire érzékeny, a testének pontosan melyik része izgatható.

Mit tesz ilyenkor egy figyelmes partner? Örömhöz juttat másképp. Ebben segítségére lehet egy vibrátor is. Ha pedig épp nincs partnered, sok esetben helyettesítheti is a férfit egy ilyen szex kellék. Csakhogy, ha van egy ilyen játékszered, az szakértők szerint csapdát is jelenthet.

Hiába lesz jó a szex, az öröm érzetét egy idő után már a vibrátorhoz fogod kötni, és nem a partneredhez.

Előfordulhat, hogy egyre többször nyúlsz a játékszerhez ahelyett, hogy összebújnál a pároddal. Ha naponta többször érzel késztetést arra, hogy az önkielégítést ezzel végezd, akkor állj le és gondolkodj el, mert ezek a jelek már függőséget is mutathatnak.

A szakemberek szerint a vibrátorfüggőség főleg a nőket érinti, ezen belül is az érett hölgyeket.

A vibrátor gyakori használata kihathat a párkapcsolatodra is. Elhidegülhetsz a párodtól, akár úgy is érezheted, nincs is szükséged társra az ágyban. Egy idő után akár frigiditást is okozhat.

Ezért, ha egyedül érezd magad, vagy a párkapcsolatodat szeretnéd feldobni egy kicsit, inkább találj ki mindig más és más ötletet arra, hogy jobb legyen a szex. Ne mindig a vibrátor legyen a szeretkezés csúcspontja, mert  hiába az élvezet, a végső vesztes hosszú távon te lehetsz.

címkék:
És ezeket olvastad már?