ÉLETMÓDI

Mit keresnek méhek a vibrátorban?

Ha hiszed, ha nem, a múlt asszonyai is használtak szexuális játékszereket. Történelmi tény, hogy Kleopátra is tartott a hálószobájában efféle huncutságokat. Szinte hihetetlen, de a legizgalmasabb melót dühös méhekkel végeztette el.
címkék:

Szexuális játékszerek valószínűleg egyidősek az emberiséggel. A régészek 28 ezer éves fallikus tárgyat is találtak már. Persze az ókori kőpéniszek inkább a Föld és a női termékenység szimbólumai voltak.

A szexi Kleopátra bizony nem volt szégyenlős, ha a vágyairól volt szó.

A legenda szerint saját maga találta ki, hogy pontosan mire is van szüksége az orgazmus elérésének érdekében. Ez pedig nem más, mint egy olyan kéjrúd, ami rezeg. A megoldáson sem kellett gondolkozniuk a szakembereknek, a királynő utasítása szerint dühös méheket kellett zárni egy pénisz formájú üreges rúdba. Így ha rázással feldühítették a méheket, tökéletes stimulációt idéztek elő.

Az ókor leghíresebb királynője nem szerette az unalmas éjszakákat, így amikor Ceasar ügyes-bajos dolgai miatt távol járt és Antonius sem volt éppen kéznél, gyakran lehetett szolgálatban a méhek által dünnyögtetett kéjrúd. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?