ÉLETMÓDI

Megújult a nagy klasszikus! Így lesz forróbb a 69-es az ágyban

A 69-es póz nagy klasszikusnak számít, sokan mégis elhanyagolják. Pedig nagyon praktikus és mennyei gyönyörök forrása lehet. Használd ügyesen a nyelved és a szád! Megmutatjuk, hogyan nem rontod el.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 69-es póz nagy klasszikusnak számít, sokan mégis elhanyagolják. Pedig nagyon praktikus és mennyei gyönyörök forrása lehet. Használd ügyesen a nyelved és a szád! Megmutatjuk, hogyan nem rontod el.

1. Fontos előkészületek!

Alapjáraton bármilyen együttlét előtt kötelező a fürdés, hiszen a higiénia sokat dobhat az együttléten. A 69-es póz esetében ez fokozottan igaz, hiszen nem kevés időt fogtok eltölteni ott lent. Emellett figyeljetek a borotválkozásra is, hiszen a férfi arcán lévő erős borosta kellemetlen érzéseket válthat ki, míg a sűrű intim szőrzet elveheti kedvet.

2. A technika

A közös orális kényeztetést sokan ott rontják el, hogy nem tudják megteremteni az egyensúlyt, és képtelenek egyszerre két dologra koncentrálni, így nem tudják élvezni a párjuk okozta gyönyört. A lényeg, hogy ebben a pózban váltakoznak a szakaszok: hol a a saját, hol a partnered örömszerzésére koncentrálsz.

A legjobb, ha először felfedezitek egymás testét a nyelvetekkel, kényeztetitek egymás erogén zónáit, és csak utána vágtok a dolgok közepébe.

 

Mivel mindketten úgy helyezkedtek el, hogy kényelmesen eléritek egymás nemi szervét, így egy időben izgathatjátok egymást az ajkakkal, nyelvvel és kézzel is.

3. A pózválasztás

Ha nem vagytok még annyira gyakorlottak, a legjobb, ha a nő van felül. Így kényelmesen szabályozhatja, hogy milyen mélységben és tempóval izgatja a péniszt. A férfi pedig a gátat is tudja kényeztetni, ami újfajta élvezetet nyújthat, mint amit eddig megszoktál.

Ha a férfi van felül, kicsit nehezebb a dolga a nőnek, de azért kényelmesen fekhet a hátán. Megpróbálhatjátok az oldalsó pozíciót is, a lényeg, hogy könnyen egymáshoz férjetek.

Ezzel a technikával mennyei előjátékban lesz részetek, így sokkal intenzívebb és finomabb lesz az aktus is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?