ÉLETMÓDI

Kiderült, ettől a szextől vadulnak be legjobban a férfiak

Valószínûleg még soha nem jutott eszedbe, hogy így próbáljátok ki a csajoddal. Pedig a szakértő szerint ilyenkor sokkal jobb a teljesítmény, és a nő is jobban be van indulva, mint máskor! Íme az okok, miért érdemes bevállalni!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Valószínűleg nem vágytál eddig arra, hogy rögtön, edzés után üssétek nyélbe a dolgot a csajoddal, izzadtan, fáradtan nem tudod a legjobb arcodat mutatni, és lehet, el is küldene a fenébe. Pedig ez egyáltalán nem így van! Egy szexuális egészséggel foglalkozó szakember elmondta: a férfiak ilyenkor sokkal vonzóbbak a nők számára, mint máskor. És sokkal jobban is teljesítenek! Annyira, hogy azok a párok, akik kipróbálták az edzés utáni szeretkezést, úgy számoltak be róla, mint életük legjobb élményéről.

1. Tombolnak a hormonok

Edzés alatt eszméletlenül megnövekszik a libidó, férfié és nőé egyaránt. Ugyanis mozgás közben megemelkedik a dopamin, az adrenalin és a tesztoszteron szintje, így mindkét fél sokkal hamarabb izgalomba jön.

2. Ha javul a vérkeringés, az mindenre kihat

Márpedig sportolás közben javul, ami azt jelenti, hogy mind a férfi, mind a női nemi szervek véredényei hamarabb megtelnek. A szakértő elmondta, hogy ilyenkor a férfiak sokkal keményebb erekcióra számíthatnak.

3. Egy kis extra kalóriaégetés is befigyelhet

Nem jelentősen sok, mert a szex önmagában nem elég a fogyáshoz, de ha közvetlen edzés után estek egymásnak, annak látványos eredménye is lehet.

4. Sokkal nagyobb vonzalom, mint máskor

Ugyanis azt már régen bebizonyították kutatásokkal, hogy a szexuális vonzalom és a testszag között van összefüggés. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne zuhanyozzatok le edzés után és szex előtt – de tény, hogy ilyenkor a férfiszervezetben megnövekedett tesztoszteronszint megváltoztatja a testszagot, amire a nők nagyon beindulnak.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?