ÉLETMÓDI

Férfiak, figyelem! Így kell bánni a kis mellű nőkkel

Ezeket a tanácsokat mindenképp érdemes megszívlelned, jól jöhetnek, ha egy kisebb keblû hölggyel mennél randizni. Meglátod, utána igencsak nagy becsben leszel tartva!
  • Szerző: A. G.

A legtöbb nő azért panaszkodik, mert kicsinek találja a mellét. Ráadásul a média csak rátesz egy lapáttal, hiszen a reklámok dús keblű modellek képeivel vannak tele.

Pedig mennyivel könnyebb az öltözködés a kisebb mellűek számára (egyszerűbb felsőket, különleges fehérneműket találniuk a megfelelő méretben), a gravitáció is másképp hat rájuk, azaz mellük nem ereszkedik meg könnyen, és a sportolás is sokkal kényelmesebb.

Azonban a nőket mégis aggasztja, ha úgy találják, túl kicsi a mellük, vagy legalábbis annak gondolják. Akkor is az általánosan elfogadott nagyobb és kerek mellformára vágynak, hiába szól rengeteg előny a kisebb mellett.

Ha az szeretnéd, hogy a partnernőd a vélt hiányosságai ellenére is jól érezze magát melletted, akkor érdemes megfogadnod a következő tanácsokat:

1. Légy popsifan!

Mindig megnyugtatóan hat a kisebb mellű nőkre, ha rájönnek, hogy  kiszemeltjük a popsira bukik inkább, semmint a nagy mellre.

2. A melltartó méret titkos!

Soha ne kérdezd vagy nyomozd a méretet. Egészen biztosan nagyobbat szeretne, mint amilyet használ. Valószínűleg ki is van vágva a címke a melltartókból... Ajándékozni pedig egyenesen TILOS! Próba nélkül nem fog menni, elhiheted.

3. Igen, a mellek néha nagyobbnak tűnnek.

Van, amikor csak a hormonoknak köszönhetően, de legtöbbször egy jól megválasztott melltartóban bizony nagyobbnak látszanak, mint valójában... Szokás kérdése az egész.

Lapozz a folytatáshoz!


4. Tabu a melltéma.

Ügyelj arra, hogy még véletlenül se kevered olyan beszélgetésbe, ahol azt ecseteled, mennyire odavagy a női mellért. Elég cinkes helyzet lenne, ugye?

5. Dicsérd a fehérneműt!

Kisebb méretekben sokkal nagyobb a választék a szexi melltartókból, így ha ilyennel találkozol, mindenképp adj hangot annak, hogy lenyűgöz a látvány, és élvezd a mozdulatot, ahogy leveszed róla a holmit. Meglátod, el leszel kényeztetve a továbbiakban!

6. Soha ne kérdezd a műtétről!

Hidd el, minden nő fején átfutott már a mellnagyobbító műtét lehetősége - kivéve a hatalmas keblekkel rendelkezőkét -, azonban nem mindenki vágyik a plasztikai műtét adta formákra, a többség inkább a természetesre szavaz. Ahogy a férfiak is...

7. A nők amúgy szeretik, még ha kisebb is.

Előfordulhat, hogy panaszkodnak, igénylik a bókokat, a törődést, azonban a szexi fehérneműk csodásan mutatnak a pici ciciken. Ezer okod van, hogy szeresd a kicsi melleket!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?