ÉLETMÓDI

Brutális orgazmust okoz ez a szexjáték! Kipróbálod?

Megfûszereznéd az együttléteket? Extra gyönyörre vágysz? Akkor ezt próbáld ki!
címkék:
  • Szerző: THE_D

Ha szeretnél mindent elsöprő orgazmust, akkor ideje egy kis játékot csempészned a mindennapokba. Nem kell hozzá sem kellék, sem extra pózok, csak egy egyszerű ötlet. Mégis mindketten mámorító élményt fogtok átélni.

A játék titka a késleltetés. De nem úgy, ahogy megszoktad. Nincs szükség elnyújtott előjátékra, szex közben tartott pihenőkre. Az izgalom titka, hogy hagyjátok el az otthonotokat.

És hogy miért annyira izgalmas ez, ha nem az az izgalom lényege, hogy új helyszínt próbáljatok ki? A felfokozott állapot.

Kényeztessétek egymást, mélyedjetek el a legalaposabb előjátékban, de ne fejezzétek be az együttlétet, álljatok meg még az orgazmus előtt. Ezután hagyjátok el a lakást, és induljatok el egy előre egyeztetett programra. Lehet szó moziról, buliról, közös vacsoráról, lényeg, hogy mindketten mozduljatok ki, és meglátjátok, alig fogjátok várni, hogy újra otthon legyetek és befejezzétek, amit félbehagytatok. Otthon féktelen élmény fog várni rátok, amikor beteljesedhet a félbehagyott izgalom.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?