ÉLETMÓDI

Bizonytalan vagy? 11 biztos jel, hogy megcsal a párod!

Sosem éred el vagy feltûnően megváltozott a külseje? Még ne kezdj nyomozni, de érdemes figyelned a többi jelre! Talán egy harmadik került a képbe!

Ha a felsorolt jelekből legalább öt ismerős, érdemes elgondolkodnod, esetleg beszélned pároddal, hogy minek köszönhető a hirtelen változás!

Azok a bizonyos jelek...

1. Ha hirtelen totál átalakul a külseje

Valószínűleg nem pusztán kapuzárási pánikról van szó, ha egyik napról a másikra új ember lesz belőle!  A férfiak nagyon ritkán változtatnak magukon. Igazából 2 ilyen ok lehetséges.

Vagy haldoklik, és az orvos parancsolta a konditerembe, vagy viszonya van! Ha nincsenek orvosi leletek, igen valószínű, hogy a második az igaz!

2.  Drasztikusan megváltozik a hozzád való viszonya

Kritikussá vált veled szemben? Nem veszekszik, de folyamatosan piszkál? Például az evési szokásaidat, vagy az intelligenciádat? Nos, ahogy hangosan ócsárol téged, jobban tud arra összpontosítani, hogy mit nem szeret benned. Te megőrülsz, neki viszont megnyugvást hoz, hisz

így igazolja saját maga felé, hogy jogos a félrelépése, és még a bűntudata is csökken!

3. Ha úgy érzed, elhidegült

A távolságtartás az egyik legbiztosabb jel. Borzasztó nehéz egyszerre két emberrel mély érzelmi kapcsolatban lenni, tehát az egyiket mellékvágányra teszi, jelen esetben téged! A felszabadult érzelmeit így könnyen tudja a másik kapcsolatba invesztálni, másrészt a távolság kialakításával a lehetőség, hogy hibázik és lebukik, a minimálisra csökkenthető.

4.  A zsigereidben érzed a kamut

Ha úgy érzed, hogy furcsán viselkedik, rejteget valamit, vagy valaki mással van? Ne nyomd el az ösztöneidet. Egy nő intuíciója a legjobb mérőeszköz. Pontosan érzed, amikor a párod, csak fizikailag, de szellemileg, érzelmileg egyáltalán nincs jelen. Amit érzel, valószínűleg igaz!

5. Titokzatos a viselkedése

Halk telefonbeszélgetések, hívások amikor a kertben vagy, a monitor hirtelen elfordítása, amikor a szobába lépsz. Ezek mind, mind figyelmeztető jelek! Kezdhetsz aggódni!

6. Szinte sosem látod

Furcsamód egyre többször jön be határidős munka, túlóra vagy üzleti utazás? Igen, a bűnös ember  menekül. Kerüli a társaságod, igyekszik kivonni magát mind a mindennapi, mind a közös társasági események alól. Azonkívül, hogy kellemetlen mindig egyedül, elég átlátszó, és egyértelmű üzenet!

7. Gyakran elérhetetlen

Nagyon szembetűnő, már már orbitális jel! Eddig mindig felvette, ha hívtad? Most meg szinte utolérhetetlen? Mindig egy konferencia, egy szolgáltatói hiba, egy üzleti találkozó?

A kikapcsolt, vagy üzenetrögzítőre tett telefon, szinte biztos, hogy rossz jel!

8. Bűnösként viselkedik

Sajnos sokszor az igen kedves és figyelmes férfiak viselkedése mögött a bűntudat áll. Ha sokszor hoz ékszert, virágot, bonbont mindenféle alkalom nélkül, olyanokban is segít amikben nem szokott, bizony, ideje elgondolkoznod, hogy neked van a világon a legjobb férjed, vagy talán hárman vagytok a kapcsolatban?

 

9. Máshogy viselkedik az ágyban

 

A megváltozott szexuális közeledés mindkét fajtája gáz!

Ha egyszer csak túl kevés, vagy hirtelen túl sok mind azt jelentheti, hogy viszonya van.

Vagy máshol elégíti ki ez irányú vágyait, vagy a megnövekedett szexuális aktivitás, felpörgeti a tesztoszteron szintjét, és ettől még nagyobb étvágya lesz. Kezdhetsz nyomozni!!

10. Új nő lép a képbe

Ha egyre többet emleget egy számodra ismeretlen nőt, nagy eséllyel ő lehet a szeretője. Amikor rákérdezel, persze simán rávágja, hogy „ugyan, csak egy barát”! Amikor te azt gondolod, hogy ennyire nem lehet hülye, hogy ismerősként prezentálja feléd, pont hogy nem az! Figyelj! A fél igazság az sokkal kevésbé nehéz, mint a teljes hazugság.

11. Túlságosan védekezik

 "Miért kérdezed ezeket a kérdéseket?" "Miért érdekel, hol vagyok?" "Néztem a meccset Márkkal. Ha nem hiszel nekem, hívd fel!"

Ha ezek a mondatok ismerősek, az nem sok jót jelent. Mint ahogy az sem, ha egyszer csak elkezd téged hűtlenséggel vádolni! Valószínűleg ő maga volt az!

De vigyázz!

Mielőtt nekiállnál vizslatni utána, vagy felkeresnéd az összes válóperes ügyvédet, lassíts kicsit!

Ezek csak jelek, és ami az egyik kapcsolatban bajt jelez, az másnál lehet teljes normális!

Ha egy-kettő a fentiek közül jelen van, az nem jelent semmit, pusztán akkor vonatkoznak rád, ha eddig nem így volt. Ha a férjed mindig is piperkőc, vagy mindig is egy konditermi macsó volt,  ha eddig is hülyén viselkedett, ha beléptél a szobába, akkor ő így normális! Szóval, ha nem történtek nagy változások és kiegyensúlyozott az életetek, próbáld meg elfogadni, hogy jó kapcsolatban élsz, és legyen a ti mesétek végén, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?