ÉLETMÓDI

6 ok, amiért a nők megjátsszák az orgazmusukat

Nagy színészi tehetséggel vagy megáldva? Miért éppen az ágyban mutatod be? Több oka is van ennek, megmutatjuk, melyek a leggyakrabban előfordulóak.

Azért, mert a partnerednek orgazmusa volt a szexuális együttlét alatt, biztos benne, hogy neked is legalább ekkora örömöt szerzett?  De vajon tényleg, csak megjátszottad, vagy sem? Senki nem akarja, hogy partnerének az orgazmusa csak egy megrendezett színpadi jelenet legyen, mégis nagyon gyakori a megjátszott élvezetek száma. De elgondolkodtál-e azon, mi ennek az oka?

A Kansas-i Egyetem kutatói 1500 embert kérdeztek meg arról, miért tettek így, miért nem voltak őszinték a partnerükhöz. 4-ből 3 nő válasza az volt, hogy legalább egyszer már hazudott az ágyban. Lássuk hát a 6 fő okot, mi lehet a színlelt orgazmusok hátterében.

1. Sajnálatból

Gyakori, hogy a nő nem akarja megbántani a partnerét azzal, hogy nem élvezi a férfi által nyújtott örömöket, úgy véli, ezzel lebecsülné teljesítményét, elvenné az önbizalmát, ezért inkább mindent bedob, hogy megjátssza az orgazmust.

2. Ne tűnj frigidnek

Vannak nők, akik saját magukat szégyellik, és az orgazmus helyett azért játszanak "komédiát", hogy a partnerük ne gondolja, hogy képtelenek az élet élvezetére.

3. Neveltetés miatt

Előfordulhat, hogy a nő a neveltetése miatt a szexualitást bűnös dolognak tekinti. Ha nem elég nyitott a partnere felé, egyszerűbbnek tartja a színlelést, mint az erről való kommunikációt.

4. Fél kimondani

Van olyan nő, aki fél kimondani, hogy nem élvezi a szexet, sőt, talán még saját magának is hazudik. Egyszerűbb végigjátszani a színjátékot, mint belátni, változtatni kellene. Ezek a nők azért általában élvezik az aktust, csak nem érik el az orgazmust.

5. Manipulál

Olyan is létezik, hogy a nő nem éri el az orgazmust, viszont manipulációs eszközként használja a gyönyör megjátszását, hátha így ő kerekedhet a férfi fölé. Ezért egyszerűbb számára, ha nem vallja be az orgazmus hiányát, hanem inkább folyamatosan tökéletesíti színészi tehetségét.

6. Azok a fránya fizikai méretek

Méretbeli különbség is lehet az ok.  Ha nagy a férfi pénisze, akkor  akár fájdalmat is okozhat a nő számára. Ott a másik szélsőséges eset, amikor a nő számára a férfi pénisze olyan kicsinek bizonyul, hogy  közösülés közben képtelen a gyönyör megélésére. Ez utóbbi általában olyan kényes téma mindkét fél számára, hogy a nő egyszerűbbnek tartja a színielőadást.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?