Az esküvőig nem árulta el a menyasszony, hogy mivel foglalkozott korábban

Vannak olyan titkok, amiket a legtöbb nő nem mer bevallani a párjának, mert fél, hogy elhagyná őt. Kérdés, vajon jó ötlet-e a menyegző után színt vallani, és főleg: vajon mit szólnak az újdonsült férjek? Meredek beszámolók következnek!

Minden férfi tudja, hogy a párja nem tárja fel az összes titkot a múltjából, például a nők általában sokkal kevesebb szeretőről mesélnek, mint amennyi valójában volt. De akadnak nők, akik hatalmas és súlyos titkokat őriznek, és egészen a házasságig nem is mesélnek róla – hiszen attól tartanak, elhagyná őket a szerelmük. Csakhogy vannak olyan eltitkolt esetek, amik túl durvák ahhoz, hogy a férfiember csak úgy simán megeméssze utólag őket. Egy névtelen fórumon felháborodott férjek osztották meg egymással, mit hallgatott el előlük a párjuk.

Fotó: Pixabay.com

1. Az ősi mesterséget űzte

„Megvárta a nászéjszakát, hogy egy jót szeretkezzünk, majd hozzám bújt, hogy mondania kell valamit. Kiderült, hogy fél évig erotikus masszőr volt, jó tíz évvel azelőtt, hogy engem megismert. A kanapén aludtam aznap éjjel, ő pedig a hálószobában bőgött, most pedig nem tudom, mi legyen.”

2. Felfüggesztettje volt

„Öt évet jártunk, ebből kettőt éltünk együtt, mielőtt összeházasodtunk. Fél év házasság után jött elő azzal, hogy soha nem merte bevallani, annyira szégyellte, de rablási kísérlet miatt felfüggesztettet kapott, ami még akkor se járt le, amikor megismertük egymást. Úgy érzem, ez nem az a nő, akibe beleszerettem.”

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

3. Nem is hunyt el az anyja

„Már a kezdetektől úgy beszélt, mintha az édesanyját évekkel ezelőtt eltemette volna; nem mesélt róla soha, csak ha szóba került, azt mondta, kár, hogy meghalt. Hát az esküvő után derült ki, hogy dehogyis halt meg, csak a feleségem annyira összeveszett vele, hogy nem akar vele beszélni, és számára halott – de ez öt évig normális dolog? Főleg, hogy nekem se az igazat mondta, fogalmam sincs, miben hazudhat még.”

4. Pedig volt már férjnél, sőt…

„Azt mondta, én vagyok az első, akinek igent mondott. Aztán pár nappal az esküvőnk után bevallotta, hogy már hat férje volt előttem.”

Fotó: Getty

5. Több milliós adóssága van

„Mindig nagy lábon élt, így soha nem feltételeztem, hogy anyagi gondjai lennének. Csakhogy pár hónappal az esküvőnk után kénytelen volt bevallani: milliókkal tartozik egy banknak, amit nem fizetett, így le fogják tiltani neki. Ha hamarabb szól, lehet, hogy intézhettünk volna valamit.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!