BIZARR

Bizarr esküvő: meghökkentő, mit művelt a menyasszony testvére

A násznép és az internet imádta a bizarr vendéget. A menyasszonyt azonban nem igazán nyűgözte le, ami teljesen érthető: a nagy napján nem minden nő szeretne ilyen élményben részesülni...
címkék:
  • Szerző:

Az egész násznépet megnevettette, amikor a boldog ara bátyja megjelent az esküvőn egy szmokingba öltöztetett lámával. Bár sejtette, hogy ez fog történni, a menyasszony kisebb sokkot kapott, amikor meglátta a boldogan kérődző állatot a vendégek között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A történet évekkel ezelőtt kezdődött, amikor az ohiói Mendl Weinstock annyira megunta, hogy a nővére folyton a leendő esküvőjéről beszél, hogy egyszer csak kijelentette: ha valaha is elveszik feleségül, ő bizony magával visz egy lámát a menyegzőre. Az akkor 17 éves lány természetesen nem vette komolyan a kijelentést.

null

null

A férfi elmondta a Huffington Post magazinnak, hogy testvére kislány kora óta várakozott az esküvőre, mindent megtervezett, és rengeteget beszélt arról, hogyan fog megtörténni a nagy esemény. A férfi elsőre csak poénkodott a lámával, de amikor kitűzték az esküvő napját, komolyan fontolgatni kezdte, hogyan tudna lámát szerezni.

null

null

Amikor az előkészületek közben ezt megemlítette a nővérének, a boldog menyasszony legyintett, és azt mondta, rendben, jöhet a láma, felveszik a vendéglistára. Bár egy kisebb vagyonba került a lámabérlés, Mendl úgy érezte, minden fillért megért. A jószágra méretre szabott szmokingot kellett készíttetnie, így ezzel és a bérléssel együtt összesen 400 dollárba (kb.118 ezer forint) került neki a mulatság. A vendégek jópofának tartották a lámát, de amikor megjelent a menyasszony, valahogy nem tűnt boldognak tőle.

null

null

Mendl az internetre is feltöltötte az esküvői fényképeket, és az emberek imádták, több százezer kedvelést kapott. A férfi úgy nyilatkozott, hogy szerinte az ígéreteket illik betartani, márpedig ő öt éve lámát ígért a nővérének – nem volt választása, ennek így kellett történnie.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?