BIZARR

Bizarr esküvő: Sírva fakadt a menyasszony, amikor meglátta a tortát

Senki nem szeretne ilyen élményt az esküvőjén, nem csoda, hogy így reagált szegény ara. Sőt, az sem meglepő, hogy óriási botrány tört ki az eset miatt, és több ezren kerültek lincshangulatba az interneten...
címkék:
  • Szerző:

Minden menyasszony rémálma történt meg egy skót nővel a lakodalmán: élete legszebb napján minden rendben ment, egészen addig, míg meg nem érkezett a torta. És a kinézete nem csak őt és a násznépet, de a netezőket is sokkolta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az ara édesanyja vette át a tortát, aminek igencsak borsos ára volt: hatvanezer forintnak megfelelő angol font. És ellentétben a menyasszonnyal, ő nem sírva fakadt, amikor meglátta – hanem éktelen haragra gerjedt. Nem is csoda, így festett a tortaszörny:

null

null

Az még hagyján, hogy olyan dekoráció volt rajta, ami egyáltalán nem ehető, de maga a torta egy kidőlt-bedőlt tákolmánynak látszott. Közelebbről megvizsgálva ki is derült, hogy az: kebab rudacskák tartották egyben, és a belseje sem volt sokkal bizalomgerjesztőbb, mint a külseje. A dühös örömanya megosztotta összehasonlításképpen, hogy mit rendelt.

null

null

Szerencsére a hotelben, ahol az esküvőt tartották, profik dolgoznak, és azonnal találtak egy cukrászdát, ahonnan tudtak új tortát szerezni, így nem ment tönkre a nagy nap. A borzalmas tortáról megosztott fényképekre több ezren reagáltak, hatalmas botrány kerekedett, így a pékség törölte magát a közösségi oldalról. Előtte a tortát készítő cukrász írt a dühös asszonynak, amiben azt írta, nem volt szándékos a hiba – mindössze túlbecsülte a tortakészítési képességeit. Hát, abban mindenki egyetért, hogy nem kicsit...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?