Létrehozva: 2017.10.22.

Magyar feleségek bosszúja: Kipakol a magánnyomozó

Az, hogy már nem ketten vannak a kapcsolatban, gyakran derült égbõl villámcsapásként éri a nõket. Az érintettek egy része sokkot kap és azonnal a válás mellett dönt, mások megpróbálják megmenteni a házasságukat. Külön kategóriát képeznek azok a nõk, akik úgy gondolják, párjuk ugyanazt a fájdalmat érdemli, mint amit õk éltek át az elsõ sejtéstõl a felismerésig. Ekkor jön a bosszú...

A legerősebb tényező ilyenkor a bizalomvesztés, a megaláztatás érzése, az, hogy szertefoszlanak a közös, vagy annak hitt álmok. Bizony, lehet a bosszú édes, és erről Simon Erika magánnyomozó bőséggel tud is beszélni – természetesen nagyon diszkréten és csak abban a mélységben, ami nem sérti egyik ügyfelének privát szféráját sem.

A sokat látott és tapasztalt magánnyomozó azzal kezdi, hogy a férfiak nagyon alábecsülik a nőket, elsősorban a női megérzést. Sokszor esnek abba a hibába, hogy űzik kis játékaikat, gondolván, hogy minden titkos, esélyük sincs lebukásra. Pedig dehogy nincs… Nézzük is a konkrét eseteket!

Pajkos kiállításmegnyitó vidéken

„Ügyfelem azzal keresett meg, hogy szerinte a férje nem oda készül, ahová mondja - hétvégére állítólagos szakmai kiállításmegnyitóra küldte a munkahelye. Követtük a férfit. Az előzmények után nem lepett meg minket, amikor megállt egy lakótelepnél, ahol beszállt a kocsiba egy csinos hölgy. De nem a vidéki kiállítás irányába indultak, hanem máshová. Ekkor felhívtuk a megbízót, aki ragaszkodott hozzá, hogy ő is velünk tartson. Külön kocsival indult utánunk egy kollégával. Férje és a szerető egy panzióhoz mentek, ahol beköltöztek egy szobába.

Mire a feleség feldúlt állapotban megérkezett, már tudtuk a szobaszámot, így ő hibátlanul, azon az ajtón kopogtatott be…”

Effektek szívecskével

„Jobban szeretjük a higgadt ügyfeleket, akik képesek faarccal kivárni a megfelelő időpontot. Sokkal nagyobb a hatás. Egyik megbízónk kérésére sikerült teljes titokban levideózni a férjet, amikor randevúzott szeretőjével, kézen fogva sétált az utcán, átölelte és megcsókolta. Amikor jeleztük megbízónknak, hogy kész a felvétel, azt kérte, hogy készítsünk belőle egy klipet, romantikus aláfestő zenével, effektekkel, szívecskékkel. Mire megkapta a klipet, készen állt a tervvel. Egyik este vacsorával várta haza a férjét, azt mondta, szerzett egy jó filmet, azt fogják megnézni.

Még egy üveg pezsgőt is vásárolt hozzá. Volt meglepetés, amikor elindította a felvételt…”

Ez de nagyon tud fájni!

Egy megcsalt feleség azt kérte tőlünk, hogy derítsük ki, hová jár a férje a szeretőjével. Nem volt nehéz dolgunk, leadtuk a drótot a pontos címmel. Az egyik titkos randevúidőpontban megbízónk is ellátogatott a helyszínre és a lakáskulcsával durván szétkarcolta férje aranyszínű luxusautójának teljes karosszériáját.

Tombolt a férfi a dühtől, de azt hiszem, ez lehetett a cél…”

Cseppet sem szívbajos asszonyka

A megcsalt feleségek zöme a nagy lebuktatásig gondolatban és érzelmileg is eljut oda, hogy elfogadja: úgyis válás lesz a vége. Ebben a stációban gyakran már minden mindegy. Elhiszem, hogy sokaknak okoz elégtételt legalább egy villanásnyi visszavágás - ecseteli a magánnyomozó, majd rátér az újabb esetre. - A következő hölgy szintén az intim randevúk konkrét helyszínére volt kíváncsi. Naná, hogy odament. Leeresztette az egyébként éppen egymás mellett parkoló férj és a szerető 2-2 autógumiját. Megvárta míg kijönnek, és végignézte, hogy tanakodnak, mi legyen, hiszen egy-egy pótkerék kevés volt ahhoz, hogy el tudjanak indulni.Akkor elegánsan odagurult hozzájuk és megkérdezte párjától, hogyhogy nincs a munkahelyén…”

Az erdő rejtekén

Persze nem minden házasságtörő férj olyan nagyvonalú, hogy külön lakást tartson fenn a titkos légyottokhoz. Egyik megbízónk párja például rendszeresen a természet lágy ölén romantikázott illegálisan. Vonzónak tűnt a lehetőség, hogy megbízónk intim szituációban buktassa le a férjét. A pasas az erdő szélén parkolt le, s már éppen behatóan foglalkozott barátnőjével, amikor felesége nem éppen diszkréten rájuk kopogtatott a szélvédőn.

Megzavarta a meghitt együttlétet, lett nagy ribillió…”

Hoppá, a pótkulcs!

„Egy másik feleség szintén a szexrandi helyszínét kérte tőlünk. Õ is odament, és férje pótkulcsával néhány utcával odébb átállt a kocsival. Érthető feldúltsággal ment a pasas haza, azt hitte, ellopták az autóját. Amikor már a rendőrséget tárcsázta, akkor közölte vele felesége, hol keresse az autót. Õ például így robbantotta ki a balhét…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

mandiner.hu

Megvan Magyar Péter pártjának első fővárosi jelöltje, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes egyből reagált

life.hu

Katalin hercegné fotót posztolt Sarolta hercegnő kilencedik születésnapjára

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól