Létrehozva: 2015.08.13.

Csodát tesz a pornófilm a férfiakkal!

Sok nõ visszataszítónak tartja, ha a párja pornófilmet néz. Talán azért, mert azt hiszik, nekik is ugyanolyan tüzesen kéne viselkedniük az ágyban, és talán ez nem menne. Pedig fülledten édes íze van a közös szexmozinak, és nemcsak augusztusi forró éjszakákon!

Szerző Lipa Blanka

Sokáig tabu volt a pornófilmek világa. Ha együtt néztél a pároddal egy felnőtt filmet, talán nem is mertél róla beszélni, mások előtt kínosnak gondoltad csiklandós titkodat. De ez az idő talán már elmúlt, egyre kevésbé kell belepirulnod, ha valahol szóba kerül a szexvideózás. A tabuk döntögetése már csak azért is aktuális, mert immár tudósok, szexuálpszichológusok  is hajlanak arra,  hogy a pornó igenis hasznos!

Nem feltétlenül női stílus, de izgató

A pornó nem csak a férfiakat, a nőket is izgatja. Legföljebb annyi a különbség, hogy a pornón belül talán szívesebben választják a finomabb, nőiesebb, szépen filmezett témájú filmeket. Legyen kevesebb  ostor és latex, de több simogatás, melljáték és lágy csiklóizgatás. Még ennél is izgalmasabb pároddal együtt belemerülni egy ilyen filmecskébe, talán már rég tudod is, hogy miért. Minden egyes érintés, lehelet, csók sokszoros erővel korbácsolja benned így a vágyat, felerősödik a gyönyör is - erre kapnak rá a férfiak. Naná! Ezen a ponton említsük meg újra azt a bizonyos tanulmányt: amerikai kutatók ugyanis azt állítják, hogy a rendszeresen - akár pornófilmek segítségével - élvező férfiak hímivarsejtjei sokkal egészségesebbek, mint a filmekkel nem élőké.

Mi köze a pornónak a spermákhoz?

Az ohiói Egyetem professzorai az elmúlt heteket egy tudományos kísérletnek szentelték. 21 fiatal férfit kértek fel arra, hogy minden nap nézzenek pornófilmeket, közben pedig szolgáltassanak spermamintát. Ez volt talán az első tudományos kísérlet, ahol a tesztalanyok egymást taposva jelentkeztek, hogy beválogassák őket a felmérésbe. Pedig ezért még pénzt sem kaptak.

A kutatás lényege az újdonságban rejlett. A 15 napig tartó kísérlet első 6 napján ugyanaz a művésznő szerepelt a megnézendő filmben. Az utolsó 9 napban azonban új, kívánatos női arcok és testek jelentek meg a képernyőn.

Ezeken a napokon pedig ugrásszerűen megnőtt az egészséges és jól mozgó spermiumok száma a leadott mintákban.

A pornó lényege a változatosság

Most már azt is  tudják a tudósok, hogy ezeken a helyeken miért adnak sok esetben kiváló spermát a férfiak. A spermavizsgálat első lépése ugyanis a minta szolgáltatása. Amit korábban kizárólag a meddőségi központban lehetett levenni és leadni. Ilyenkor a pasi félrevonult, kapott pornó újságot, vagy nézhetett pornófilmet. Érdekes módon az otthon, családi környezetben vett ondóminták szinte mindig rosszabb minőségűek voltak. Ebből viszont azt a következtetést vonták le, hogy az újdonság ereje minden esetben vérfrissítésként hat a férfi hormonrendszerére, természetesen a hímivarsejteket tartalmazó ondó kiválasztására is. Mindez pedig a létfenntartásért felelős ősi ösztönökre vezethető vissza, hiszen mint minden fajnál, az ember esetében is a gének keveredése eredményezi a legegészségesebb utódot. Ennek a sokszínűségnek a leképezése a mindennap váltakozó pornófilm, amihez a pasik oly erősen ragaszkodnak. De csak tegyék bátran, de ígérjék meg, hogy néha ilyen módon is elrepítik a gyönyörbe párjukat.

Szerző Lipa Blanka

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Forma-1 magyar reménysége csapatot és bajnokságot is vált

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

vg.hu

Brit címlapra került a Duna Aszfalt

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

ripost.hu

Fontos bejelentést tett Csuti, fotóval mutatta meg

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól