spermium

6 találat
INSIDER

Hihetetlen, de igaz: gyilkolja a spermiumokat a mobil, ezt lehet tenni ellene

A férfiakat érintő meddőség egyre elterjedtebb szerte a világon. Ennek hátterében az áll, hogy a férfiak ondójának minősége folyamatosan romlik. Az okokat a szakemberek folyamatosan kutatják, és bár ezek összetettek, tenni azonban lehet ellenük. Első körb

SZEX & MÁS

Nagyon bizarr, ami kiderült a kis méretű pénisszel élő férfiakról

A tudományos világ kissé kellemetlen egészségügyi hírt szállított a szerény mérettel élő férfiaknak.

BIZARR

Cipő helyett spermát kézbesített ki a népszerű futárszolgálat

Egy München belvárosában található cipőboltba érkezett meg az a DHL által kézbesített csomag, aminek a feladócímkéje teljesen normálisnak tűnt, a csomag kinézete azonban komoly fejtörést okozott az eladók számára.

OTTHONKA

Vigyázz! A legveszélyesebb spermiumgyilkos a kocsidban van!

A férfiterméketlenség sokkal általánosabb probléma, mint képzeled. Nem is gondolnád, milyen ártatlannak tűnő dolgok okozhatnak bajt!

MEDICINA

Itt a wifi-biztos alsógatya! Az egészséges spermiumok őre!

Az életképes spermiumok száma évente 1,9%-al csökkenhet, ez szinte minden férfi esetében igaz. Rémes hírek, de szerencsére van megoldás! Védd meg magad!

SZEX & MÁS

Csodát tesz a pornófilm a férfiakkal!

Sok nő visszataszítónak tartja, ha a párja pornófilmet néz. Talán azért, mert azt hiszik, nekik is ugyanolyan tüzesen kéne viselkedniük az ágyban, és talán ez nem menne. Pedig fülledten édes íze van a közös szexmozinak, és nemcsak augusztusi forró éjszakákon!