TÜZELŐÁLLÁS

Szexi utánpótlás: jó focisták még jobb lányai

A futballista-feleségek után immár a játékosok, edzők lányai is magukra vonják a figyelmet. Akadnak köztük, akik nem csak apjuk árnyékából, de a ruháikból is kibújnak.
  • Szerző: vav

Lassan másfél évtizede született meg az angol labdarúgó-válogatott tagjainak feleségeire, barátnőire aggatott "WAGs" kifejezés.

A világversenyeken nagy feltűnést keltve, csoportosan mozgó Victoria Beckhamék óta persze már új generáció nőtte ki magát ebben a világszerte elterjedt kategóriában. Itt van hát annak is az ideje, hogy ne a labdarúgók, esetleg edzők oldalbordáit, hanem a felcseperedő lányaik is reflektorfénybe kerüljenek.

A %% összegyűjtötte közülük a legdögösebbet, legszebbeket.

 

1. Dalma Maradona

Diego Maradona bájos lánya - Charlotte Caniggiával ellentétben - nem a szikéknek köszönhetően tagadhat le jó pár évet a 28 életévéből.

Dalma szerencséjére nem apjától örökölte az alakját: az övé tökéletes homokóra, nem pedig homokzsák.

 

2. Valentina Allegri

A Juventus-edző Massimiliano Allegri 20 éve lánya egy olasz motokrosszversenyzővel jár. Ami örömteli: a kortársaihoz hasonlóan szorgosan töltögeti föl a fotóit az Instagram-oldalára.

3. Charlotte Caniggia

Az egykori balhés argentin csatárklasszis, Claudio Caniggia lánya igazi nehézbombázó. Õ aztán nem csak világhírű apja miatt tűnik ki a nők közül.

A Marbellán élő, lassan 23 éves szépség fotói közül több is vírusszerűen terjed a közösségi oldalakon. Talán nem lövünk mellé, ha feltételezzük: ennek köze lehet a 130 centis mellbőségéhez, de mint az arcán látható, nem csak a kebleit bízta plasztikai sebészekre.

 

(Lapozz! Folytatás a következő oldalon!)


4. Hollie Shearer

A Newcastle-legenda Alan Shearer kisebbik lánya 20 évesen már a Szarkák szurkolótáborában is népszerűbb lehet, mint a hajdan istenített csatár.

Két szenvedélye van: a munka apja jótékonysági alapítványában, és az éneklés:

 

5. Charlotte Rummenigge

A Bayern München egykori sztárja, jelenlegi vezetője, Karl-Heinz Rummenigge lányától távol áll, hogy mutogassa a testét. Õ profi díjugratóként a lovastudásával tarol, és az igézően szép arcával, mosolyával.

6. Natalia Butragueno

A Real Madrid egykori Keselyűje, jelenlegi alelnöke, Emilio Butragueno 20 éve ehet büszke a lányára. Õ sem csak apja hírnevéből (és pénzéből) akar megélni, hivatásos balerina, táncosnő, méghozzá szakértők szerint a sokra hivatott fajtából. Ennek megfelelően nem csak karcsú és szép, de elegáns is.

7. Claudia Hierro

Az ő édesapja is a Real Madrid egyik ásza volt. Fernando Hierro lánya akkor került reflektorfénybe, amikor nyilvánosságra került néhány fotója egy ibizai családi nyaralásukról.

Nem csak az öregje révén van köze a focihoz: a Getafe-csatár Álvaro Vázquez kedvese.

8. Bianca Gascoigne

Ahogy Paul Gascoigne, úgy Bianca sem az a szürke, észrevétlenül a tömegben elvegyülő típus. Pedig a zseniális, de botrányhős focistából lett emberi roncs csak a mostohaapja.

Ismert brit glamour-modell és tévés személyiség, aki Gazzához hasonlóan a vadságáról is híres. Úgy bulizik, mintha folyvást attól félne, hogy nem lesz holnap. Sztriptízklubban dolgozik, de menedzserként - no, nem mintha ő az a szégyenlős fajta volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?