TÜZELŐÁLLÁS

Súlyos döntés az úszóbotrányban, elveszti munkáját az edző

A válogatottnál és az MTK-nál sem dolgozhat Tóth Ramon. A rendőrségi vizsgálat továbbra is zajlik.
  • Szerző: szz

Minden munkavégzése alól felmentették Tóth Ramon úszóedzőt. Mint ismert, az MTK és a válogatott mesterét azzal gyanúsítják, hogy önmagáról készített aktfotóival zaklatta fiatal tanítványait.

Õ ezt cáfolta, a szövetség azonban az alábbi közleményt jelentette meg honlapján.

"A vizsgálat eddigi megállapításai alapján, a rendelkezésre álló információk birtokában a MÚSZ elnöke Tóth Ramont a MÚSZ régióvezetői feladatai alól 2017. április 17-i hatállyal felfüggesztette, és Szájer Péter szakfelügyelőt bízta meg ideiglenes jelleggel a régióvezetői feladatok ellátásával.

Tekintettel arra, hogy a napokban az MTK, mint munkáltató az edzői feladatok ellátása alól Tóth Ramont felfüggesztette – így edzői munkát jelenleg nem végezhet –, a MÚSZ kezdeményezte az illetékes testületnél a Kiemelt Edzői Program alapján a Tóth Ramonnak járó juttatások felfüggesztését, továbbá kezdeményezte a MÚSZ egyik támogatójánál, hogy az általa igénybe vett szponzorautó használatát április 17-ei hatállyal szüneteltesse.

Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány folyamatos kapcsolatot tart az országos bajnokságra, illetve a FINA-világbajnokságra készülő, a Tóth Ramon felfüggesztése miatt érintett sportolókkal, valamint a klubbal és a szakmai felkészülést vezető szakemberekkel."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?