TÜZELŐÁLLÁS

Semmi sem szent, feketén árulják a Szuperkupa-jegyet

A budapesti Bayern-Sevilla Szuperkupa-meccsre van olyan drukker, aki nem szégyelli ötszörös áron kínálni a kisorsolt belépőjét.
  • Szerző: SK

Csütörtökön Budapest lesz az európai foci fővárosa, a Puskás Arénában játszák a Bajnokok Ligája- és az Európa-liga-győztes Szuperkupa-meccsét. A Bayern-Sevilla csata fél év után az első UEFA-találkozó, melyre nézők is mehetnek. Közel húszezren – köztük 14 ezer magyar – vásárolhatott belépőt, a túljelentkezés miatt sorsolták a jegyek tulajdonosait.

Fotó: Nemzeti Sport

A jegyek egyébként 30, 60 és 120 euróba kerültek (10770, 21540, és 43080 forint). A “nyertesek” közül így is akad olyan, aki nem szeretne ott lenni a Puskás stadionban. Egy budapesti személy négy jegyet árul az egyik népszerű apróhirdetési oldalon, darabját 90 ezer forintért. Kapzsisága annyiban érthető, hogy valóban Európa jelenlegi sztárjai érkeznek hazánkba, azonban a koronavírus idején nem biztos, hogy el is tudja adni a jegyeket.

Pláne úgy, hogy a németek még mindig amellett kampányolnak, hogy a járványhelyzetre való tekintettel ne mehessenek nézők a stadionba.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?