TÜZELŐÁLLÁS

Schumacher lánya síbalesetről osztott meg videót

Vihar egy pohár vízben, vagy érzéketlen vicc a családtagtól? Gina-Maria ezt nem gondolta át...
  • Szerző: vav

Három éve szenvedett borzalmas síbalesetet Michael Schumacher. A Forma-1 hétszeres világbajnokának állapotát azóta is szigorúan titkolják, magánügyként kezelik a szerettei. Az InTouch szerint azonban most nem a folyvást szimatoló, találgató sajtó ütött rést a pajzson: a szűk családból származó Facebook-bejegyzés zavarta meg a nyugalmat.

A 19 éves Gina-Maria Schumacher által pár hete megosztott "zavaró videó" a magazin szerint "kérdéseket vet fel". Az apa tragédiája legalábbis "keserű mellékízt ad" a bejegyzésnek. A World Snow Day oldaláról megosztott felvételen egy síelő látható a meredek hegyoldalon, a buckákon olykor nagyokat esve, bukdácsolva, bukfencezve küzd a talpon maradásért.

Struggling through the week like..

Közzétette: World Snow Day – 2016. november 15.

Nem annyira vicces, ha arra gondolunk, hogy az apa 2013. december 29-én éppen egy franciaországi sípályán bukva ütötte be a fejét egy sziklába...

Nem csak a családfő ápolása, de a sajtóval való, olykor perekig fajuló hadakozás miatt is nehéz időket él Corinna asszony. Persze a gyerekeknek sem könnyű a kisebb magánkórházzá átalakított svájci otthonukban.

Az apja nyomdokain lépkedő, 17 éves Mick Schumachernek autóversenyzőként nyilatkozva kínosan kell ügyelnie minden szavára. A korosztályos bajnok westernlovas Gina-Maria is jobban vigyázhatna.

És ezeket olvastad már?