TÜZELŐÁLLÁS

Petrjak ügynöke kemény szavakkal szállt bele a Fradiba

A zöld-fehérek szerint nem volt korrekt az ukrán játékos, most megszólalt a másik oldal is. Vélhetően lesz folytatása az ügynek.
  • Szerző: HBK

Nagy vihart kavart tegnap Ivan Petrjak átigazolási ügye: mint kiderült, az ukrán futballista elhagyja a Fradit, és a rivális Mol Vidinél folytatja a pályafutását. A Ferencvárosnál nagyon kiakadtak, de a játékos ügynöke szerint a bajnokcsapat is hibás a kialakult helyzetért.

Hajnal Tamás, a Fradi sportmenedzsere elmondta, hogy hosszú és kemény tárgyalássorozat végén tudtak megegyezni a Sahtar Doneckkel Petrjak ügyében. A korábbi válogatott futballista szerint igazán elfogadhatatlanná teszi az ügyet, hogy nem is a futballistától, hanem a képviselőjétől tudták meg, távozik a Fraditól, mindezt ráadásul már azt követően, hogy aláírt a fehérváriakhoz.

A már említett ügynök később a maga verziójával is előállt, és nem mondott szép dolgokat a Fradiról.

„Az utolsó hat hónapban mi kerestük a Ferencvárost, írtunk nekik, hívtuk őket, de válasz nem volt. Ivan úgy képzelte, hogy marad a Ferencvárosban, de csak az ő oldaláról volt meg ez a szándék. Az elmúlt három hónapban igyekeztem azt is elmagyarázni az FTC-nek, hogy Petrjaknak vannak más ajánlatai is. Õszintén szólva, nem értem, hogy nem tudták nyélbe ütni a transzfert. Nem találom a szavakat. Mi az utolsó napig kivártunk. A Fradi pedig mutathatna több tiszteletet Petrjak irányába, mert ő mindent megtett az egyesületért és a csapatért, amellyel bajnok lett. Profibban, korretebben és őszintébben kéne viselkedniük, nem pedig sarat dobálni rá a médiában. Ezzel nem lehet azt takarni, hogy nem viselkedtek profi módon. A szurkolókat is ellene hangolják, ez gusztustalan dolog. A Ferencváros elnökének azoktól kéne választ várnia, akik ezen az igazoláson dolgoztak volna. Nekem elhihetik, mi az utolsó napig nagyon nemes módon viselkedtünk a Ferencvárossal.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?