TÜZELŐÁLLÁS

Örömhírt jelentettek be Liu Shaolinék, két baba is érkezett a családba

Az olimpiai aranyérmes sportolók nagyon vártak már erre a pillanatra.
  • Szerző: HBK

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang boldogsága határtalan, az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó testvérpárnak ugyanis megszületett a második kishúga, Kelemen Kelly Ria. A 3570 grammal és 55 centiméterrel világra jött baba jól van, ahogy az édesanya, Kelemenné Szabó Szabina is.

Shaolinék nagyon várták már a pici érkezését, ahogy másik húguk, Liu Léna is, aki a testvéreihez hasonlóan szintén gyorskorcsolyázik.

„Szerencsére semmilyen komplikáció nem lépett fel, természetes úton jött világra Kelly Ria. Rengeteget jelentett, hogy a két fiam a folyosón szorított értünk, sok erőt adott a jelenlétük. Talán még nálam is jobban izgultak, egy percre sem hagyták el az épületet. Alig várták a kishúguk érkezését, úgyhogy most nagyon boldogok”árulta el a Blikknek Kelemenné Szabó Szabina.

„Kelly Ria nagyon jó baba, szépen eszik és alszik. Gyakorlott szülőként persze, van már tapasztalatom, mit és hogyan kell tenni. Egyébként a húgom is nemrégiben szült, így két baba érkezésének örülhetett a család, természetesen mindenki nagyon boldog most” – tette hozzá a boldog kismama.

És ezeket olvastad már?