TÜZELŐÁLLÁS

Mit lép Storck? Nikolics már öt góllal üzent neki

Tartja remek formáját Nikolics Nemanja, aki évek óta nem kap állandó szerepet a magyar válogatottban.
  • Szerző: mv

Nyolcadik meccsén az ötödik gólját szerezte az amerikai bajnokságban Nikolics Nemanja, akit Bernd Storck szövetségi kapitány a magyar válogatott keretébe sem hívott meg a portugálok elleni világbajnoki-selejtező előtt.

A Chicago Fire csatára szombaton a New York Red Bulls kapuját vette be az amerikai bajnokságban, csapata ezzel együtt 2-1-re kikapott.

Nikolics a magyar válogatott utóbbi három mérkőzésén (Portugália, Svédország, Andorra) nem lépett pályára, legutóbb, októberben, Lettország ellen játszott, és gólpasszt adott. A magyar csapat a portugálok és a svédek ellen nem szerzett gólt, mindkét találkozón vereséget szenvedett.

Bernd Storck eddig 19 meccsen irányította a válogatottat, ezeken csupán háromszor szerepeltette kezdőként Nikolicsot, és rendre lecserélte őt. Hét alkalommal a kispadról küldte be, míg kilencszer egyáltalán nem adott neki lehetőséget.

Nikolics tavaly gólkirály volt Lengyelországban, ezúttal pedig az Egyesült Államokban remekel. A magyar válogatott legközelebb június 5-én, Oroszország ellen lép pályára. Vajon Nikoliccsal a csapatban?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?