TÜZELŐÁLLÁS

Kiakasztották Katinkát, elmenekülhet itthonról?

Az Iron Lady bevallotta, néha nagyon jó Magyarországról elmenni messzire. Az úszóklasszist bosszantja, amikor férjére "vadásznak".
  • Szerző: HBK

Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak adott hosszú interjút, amiben többek között arról is beszélt, milyen nehezen éli meg, amikor bunkónak állítják be a sajtóban. Olimpiai bajnok klasszisunk szerint férjére, Shane Tusupra már-már „vadásznak”, ez pedig bosszantja.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig könnyű. Mindenkinek vannak nehéz pillanatai, rossz pillanatai. Ilyenkor persze az a kép alakul ki rólam, hogy bunkó vagyok – de ezt el kell fogadnom” – mondta Katinka arra a kérdésre, lehet-e normális életet élni úgy, hogy minden lépését figyelik.

„Mindenki azt lát, amit és akit akar. Van, aki a jó úszót, más a kiváló úszóasszonyt, megint más az édes Katinkát. Olyan is akad, aki a bunkó embert. Istenem, nem szerethet mindenki...” – tette hozzá a világ jelenlegi legjobb úszónője.

Tusup az országos bajnokságon megint balhézott, kapott is hideget-meleget. Katinka szerint férjére már-már „vadásznak”.

„Bánt. Bosszant. De olyan is akad, hogy egyáltalán nem érint meg. Ha őt támadják, azon én húzom fel magam, ha engem, az meg Shane-t akasztja ki.”

Arra a kérdésre, hogy ilyen körülmények között elhagyhatja-e az országot, határozott választ adott az Iron lady.

„Nem hiszem, hogy annyira ki tudnának billenteni, hogy elfussak innen. Néha kell egy kis szünet, néha nagyon jó elmenni innen messzire, de hogy én egy versenyen ne magyar válogatott melegítőben és dresszben vonuljak ki a rajtkőhöz, elképzelni sem tudom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?