TÜZELŐÁLLÁS

Kezdődik az üzengetés, érik a balhé Shane Tusup csapata körül

Valami nem kerek ebben a történetben, a távozó úszónő a sajtóban és az Instagramon is üzent.
  • Szerző: vav

Botrányszagú változásokon van túl Shane Tusup úszócsapata. Az amerikai edző az utóbbi napokban kitette a csapatából Földházi Dávidot, sőt már a Hosszú Katinka riválisának szánt Ilaria Cusinato is visszatért tőle korábbi edzőjéhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Az olasz úszónő a sajtóban és az Instagramon is rejtélyesen válaszolt Tusup videoüzenetére, amelyben a YouTube-on elmondta róluk a saját véleményét.

Az amerikai tréner elmondása szerint Földházi felrúgta a szabályokat, ami súlyos problémákat okozott, és a csapat együttesen döntött a távozása mellett. Vele ellentétben – a jelek szerint önként döntő – Cusinatónak van visszaút, de csak akkor várja újra, ha motiváltan tér vissza.

A információja szerint hirtelen történt a szakítás, hiszen csütörtökön még a Csillaghegyi Uszodában közösen edzettek.

Az úszónő – aki a Nemzeti Sport és a Gazzetta dello Sport szerint beleszeretett Földháziba – az olasz nuoto.com szakportálnak elmondta: Tusup szerinte állásfoglalásában azt sugallja, hogy vétett a szabályok ellen, csakhogy ez nem igaz.

 

Fotó: Instagram

 

„Szeretem hallgatni a hazugságokat, ha tudom az igazat”

– üzente a Tusuppal közös fotóit mind egy szálig törlő Cusinato az Instagramon. Egy másik kiírásával („Hiszek a szerelem erejében”) pedig vélhetően Földházira gondolt.

Shane Tusup csapatát mindezek után Szilágyi Liliána, a minap csatlakozott lengyel Wojciech Wojdak és a 15 éves Bujdosó Zsombor alkotja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?