OLDALVONAL

Sportkocsival hajtott zaklatójának a Dortmund gólzsákja

A focista a klub edzőközpontjánál majdnem elgázolt egy nőt. A korábbi tanácsadó pénzt követel a csatártól.

A dortmundi ügyészség vizsgálatot indított Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund sztárja ellen. Német sajtóhírek szerint a focista ellen egy nő tett feljelentést. Állítása szerint a gaboni légiós a klub edzőközpontjánál majdnem elütötte őt aranyszínű Lamborghinijével.

A sportág egyik leggyorsabbjának számító Aubameyang és kenyéradója előtt sem ismeretlen a feljelentő. A Sport1.de úgy értesült, hogy a sárga-feketék vezetői tavaly már levélben szólították fel arra, hogy tartsa távol magát a házi gólkirályuktól és annak családjától is. A történtek alapján ennek aligha volt foganatja.

Zaklató vagy átvert alkalmazott?

A Bild megtudta, hogy bizonyos Martina W.-ről van szó, aki állítása szerint 2014-ben, néhány hétig a futballista alkalmazásában állt PR-tanácsadóként. Pénzt azonban nem kapott a munkájáért, s most az elmaradt jussát követeli tőle.

A nő vallomásában azt mondta, hogy a futballista rendelte a dortmundi edzőközponthoz. Az egykori tanácsadó a létesítmény mellett, az utcán várta a csatárt. Aubameyang vélt vagy valós ámokfutására így emlékezett vissza:

Amikor meglátott, leszegte a fejét, és padlógázzal felém hajtott. Ha nem ugrok még idejében félre, akkor elütött volna

Az ügyészség elrendelte a felek újbóli meghallgatását. Egyelőre nem tisztázott: igazat mond-e a nő, vagy a BVB csillaga egy gátlástalan zaklató áldozata.

És ezeket olvastad már?