OLDALVONAL

Sokkoló sérülés, hatalmas csapás érte a bajnokcsapatot

Ütközés nélkül ment szét a térde a remek elkapónak. A New England nagy valószínûséggel ezzel el is veszítette egyik legjobb játékosát a szezonra.
  • Szerző: HBK

Minden bizonnyal térdszalag-szakadást szenvedett Julian Edelman, a New England Patriots elkapója. Az amerikai futball-liga (NFL) bajnoki címvédője a Detroit elleni előszezon meccsen veszítette el egyik legjobb játékosát.

Edelman rögtön az első támadássorozatban sérült meg egy ártalmatlan helyzetben, senki sem bántotta, rosszul támasztott ki. Fájdalmasan lebicegett a pályáról, a csapat orvosai szerint a térdszalagja szakadt el.

„Reméljük a legjobbakat.  Remélhetőleg bármilyen tesztet is kell elvégezni rajta, pozitív eredménnyel zárul majd. Próbáljuk majd a lehető legjobban felvidítani, lelket önteni belé és meglátjuk, mi lesz” – nyilatkozta a meccs után a Patriots klasszis irányítója, Tom Brady.

Nagy veszteség ez a bajnokcsapat számára, hiszen Edelman volt Brady legmegbízhatóbb és legproduktívabb célpontja. Az utóbbi négy évben meccsenként átlagosan 9-szer dobott felé Brady, ráadásul a tavalyi volt a legjobb szezonja yardmennyiséget tekintve 1106-tal.

És ezeket olvastad már?