OLDALVONAL

Õrület, Shaolin húga bejelentkezett a következő aranyra

A 12 éves Liu Xuan Léna szintén gyorskorcsolyázó.
  • Szerző: ST

A Liu testvéreknél - Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang - nehéz lenne népszerűbb sportolót találni jelenleg Magyarországon. Olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóink húga, Liu Xuan Léna is nagyon büszke bátyjaira. A szintén ezt a sportágat űző 12 éves lány talán egyszer szintén rajthoz állhat a téli olimpián.

Lénát is sztárként ünnepelték

Léna testvéreihez hasonlóan az MTK-ban sportol. A váltó aranyérmét követően ő is hatalmas kedvenc lett.

Nekem is nagyon sokan gratuláltak az iskolában és a Jégcsarnokban. Mindenki átölelt, és mondták, hogy adjam át az gratulációjukat a bátyáimnak

– mondta el a %%nak Liu Xuan Léna.

Nagyon büszke bátyjaira

Shaolinék kishúga a Gyakorló Jégcsarnokban nézte az 5000 méteres váltó döntőjét – Liu Shaoang barátnőjével -, a futam végén könnyekkel a szemében ünnepelt. Nemcsak neki, de a magyar embereknek sem egyszerű még feldolgozni, hogy a téli olimpiák első aranyérmét szerezte meg az országnak az ünnepelt kvartett.

El sem tudom mondani, hogy mennyire büszke vagyok rájuk. Hatalmas siker, amit elértek. Komoly kitartás és munka kellett hozzá

– folytatta Léna.

 

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés,

A nyakába került az aranyérem

A fiúk hazaérkezésekor édesanyjával, Szabina asszonnyal várta testvéreit. A Gyakorló Jégcsarnokban a ceremónia után először a családtagok mentek oda az újdonsült sztárokhoz. Percek múlva azonban már mindenki a korcsolyázókkal akart közös képet készíteni. Ettől jól láthatóan elérzékenyült Liu Xuan Léna, aki örömkönnyekkel csodálta bátyjait. Végül az egyik érem is a nyakába került, amivel büszkén állt oda a %%nak egy képhez.

Ha hazaérünk, még nagyon sokszor átölelem őket, és kérem, hogy mindent meséljenek el nagyon részletesen

– mondta el a Jégcsarnokban a boldogságtól ragyogó Léna.

Léna számára biztosan adnak majd szakmai tanácsokat is a fiúk, aki a sikereket látva még nagyobb lelkesedéssel vetheti bele magát az edzésekbe az MTK-nál.

Neki ez egy hatalmas motiváció

nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Szabina asszony.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?