OLDALVONAL

Rettegett a nyugdíjtól a Fradi gyúrója, öngyilkos lett

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Eisemann László, a Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott masszőre. A halála okát nem közölték, sajtóinformációk szerint gyógyszer-túladagolásban vesztette életét.
címkék:

Mindenki értetlenül áll a dolog előtt, mi oka lehetett a Fradi 61 éves gyúrójának arra, hogy a halálba meneküljön? A több évtizede a labdarúgásban dolgozó, csak annak élő Eisemann Lászlónak februárban állítólag autóbalesete volt, szalagkorlátnak ütközött: a kocsija összetört, neki azonban nem lett komoly baja. De ez így is nagyon megviselte, rémálmok gyötröték, egyre jobban magába zárkózott, olyannyira, hogy végül szakorvoshoz kellett fordulnia segítségért - írja a Blikk.

Több oka lehetett a tragédiának

A lap információi szerint a válogatottnál ellátott munkája alól néhány hete már ő maga kérte a felmentését. Állítólag csütörtök délelőtt még részt vett a Fradi tréningjén, de aznap délután már nem válaszolt egyetlen telefonhívásra sem.  Úgy vélik, begyógyszerezte magát, így lett öngyilkos.

A Bors szerint a férfit súlyos lelki tarumája miatt nyugdíjba akarták küldeni, hogy kipihenhesse magát. Állítólag önszántából nem utazott Finnországba a válogatottal, de az FTC továbbra is számolt volna vele, noha mindig megbízási szerződéssel végezte a feladatát - írja a Bors.

Amikor Eisemann Lászlót néhány éve arról kérdezték, mi jut eszébe a Ferencvárosról, csak annyit mondott: „Ez az életem!” 

Talán úgy érezte, most el akarják venni tőle. Nem várta meg.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?