OLDALVONAL

„Kellemetlen ezt mondani” – kipakolt Michael Schumacherről a bennfentes

A német tévériporter az évtizedek során közeli kapcsolatba került a Forma-1 legendás alakjával. Naponta kérdezik Schumacher hogylétéről.
  • Szerző: Ripost

A legendás német sportriporter, Kai Ebel 1992-től idei visszavonulásáig dolgozott az F1-es futamokon. A boxutcákból kísérte végig Michael Schumacher pályafutását is. Több száz találkozásuk, beszélgetésük, sőt privát programjaik során a tévés már-már baráti kapcsolatba került a Forma-1 hétszeres világbajnokával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Michael Schumacher és tévés cimborája, Kai Ebel

Michael Schumacher és tévés cimborája, Kai Ebel (Fotó: Instagram)

De csak már-már: ő maga visszautasítja, hogy barátok lettek volna Schumival.

„Gyakran emlegetnek úgy, mint a barátját. Michael kapcsán sokan szeretnének ezzel a címmel ékeskedni, de számomra kellemetlen, ha ezt mondják. Érthető, hogy sok tévénéző összeköt Schumacherrel, hiszen rengetegszer láttak minket együtt, mégsem mondanám, hogy olyan szoros volt a kapcsolatunk. Jó viszonyban voltunk, amit a kölcsönös tisztelet táplált. De egy barát azért valami más. Ugyanabban az időszakban ugyanabban a cirkuszban dolgoztunk, de míg egyikünk az oroszlánszelídítő volt, a másik a bohóc”

- mondta erről Ebel a „száguldó cirkusz” elnevezésre utalva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kai Ebel (@kai_ebel) által megosztott bejegyzés

„Az év 365 napjából úgy 350-en megkérdezik tőlem, hogy van Michael. De miután nem látogatom, komolytalan lenne többet mondanom, mint ami a hivatalos álláspont”

- jelezte Ebel finoman, hogy elege van a faggatózásból a lassan nyolc évvel ezelőtti síbalesete óta ápolásra szoruló Schumiról, akinek az állapotát titokként kezeli a családja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?