OLDALVONAL

Majka tudja, mi hiányzik a magyar focistákból

Nem viseli jól kedvenc csapata pocsék eredményeit Majka. A rapper a magyar sztárokról is véleményt formált.
  • Szerző: Ripost

Csalódott, és elfogadhatatlannak tartja a Manchester United idei teljesítményét Majka, aki még a kilencvenes években szeretett bele az angol csapatba. A rapper azóta is naprakész, figyelemmel követi a gárdát, és a nak mérgelődött a most véget ért szezon kapcsán:

Fel kell ébredni, mert David Beckhamek, Paul Scholesok és Ryan Giggsek 50 évente bukkannak elő. Sztárokat kell igazolni, pénzt kell ölni a csapatba, különben nem lesz eredmény.

Ki a fene akar a füstös Manchesterben élni?

Nincs könnyű helyzetben a Manchester United, hiszen a világsztárok szívesebben élnek olyan környezetben, ahol hétágra süt a nap. Majka úgy véli, ha valakit kinézett magának a Manchester United, akkor azt valószínűleg a Real Madrid vagy a Barcelona is vinné.

Ilyenkor kit választasz? Naná, hogy a Madridot vagy a Barcát, de ennek élettani okai is vannak. Ki akar a füstös Manchesterben élni, ahol hét napból hatszor esik az eső, míg Barcelonában például a tengerparton lazulhatsz?

A rapper a Manchester United edzőjével, Louis van Gaallal sincs kibékülve.

Nem elég, hogy rossz eredményeket értünk el, ott ül a kispadon egy antipatikus figura, akit ki nem állhatok.

Majka szerint nem csak ő, de a játékosok is gyűlölik Louis van Gaalt, mert egyszerűen rossz arc.

Cristiano Ronaldo kontra magyar sztár

Majka szurkolt a Herthának Dárdai Pál miatt, de úgy véli, a magyar edzőnek könnyebb dolga van  Berlinben, mint a magyar válogatottnál. Szerinte, ha valaki tökös, akkor tüzet tud csiholni a játékosokban. Dárdainak remek a pedagógiai érzéke, de megette a fene az egészet, ha a válogatottnál ezzel kell foglalkoznia.

Ha valakinek a címeres mez nem okoz elszántságot, ha inkább azzal van elfoglalva, hogy 100 millió forintból miként újítsa fel a legújabb sportkocsiját, akkor semmi jót ne várjunk.

Majka hozzátette, Cristiano Ronaldo 500 milliót keres havonta, a magyar sztár meg 100 milliót, de ugyanolyan színvonalon élnek mindketten. Csak az egyiknek jutott valami abból, ami nálunk régen elveszett a fiatalokban: elszántság, alázat és nyerni akarás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?