OLDALVONAL

Magyar focistát követelnek az angol válogatottba

Bogdán Ádám újabb hátborzongató hibát követett el, rendesen kigúnyolták a szurkolók.
  • Szerző: HBK

Egyre mélyebbre süllyed Bogdán Ádám, aki tavaly két potyagóllal elintézte, hogy ne számoljanak vele komolyan a Liverpoolnál. A válogatottból azóta kiszoruló kapus most az angol másodosztályban próbálja felépíteni magát, de legutóbbi meccsén megint hatalmasat hibázott.

Teljesen ártalmatlan helyzetben fagyott le Bogdán, egy hazaadás után sokat várt, az ellenfél játékosa lecsapott a labdára, és gólt lőtt. Csapata, a Wigan Athletic ezzel került hátrányba, végül ki is kapott a Norwich Citytől.

A Liverpool egyébként még nem adta el Bogdánt, egyelőre csak kölcsönben szerepel a Wigannél, így érthető módon a ’Pool drukkerei felkapták a fejüket, amikor meglátták, hogy a magyar kapus mit csinált. A Twitteren záporozó üzeneteket nem teheti ki az ablakba a volt boltoni játékos.

„Bogdán talán a valaha volt legrosszabb kapus, add Istenem, hogy soha ne jöjjön vissza Liverpoolba.”

„Egyáltalán felfogtátok, hogy Rodgers (a Liverpool korábbi menedzsere) szerint Bogdán jó cserekapus lett volna Mignolet mögött??”

„A Liverpool kölcsönjátékosa, Bogdán Ádám gólpasszt adott ma este” – jegyzi meg cinikusan egy másik felhasználó.

A Wigan hivatalos Facebook oldalán is megtalálták Bogdánt.

„Ideje visszatenni Jussit a kapuba (Jussi Jääskeläinen a Wigan cserekapusa, a Boltonnál pont ő előzte meg a rangsorban Bogdánt).”

„Tegyék ki Bogdánt a csapatból, nem lenne szabad többet játszania. Nagyot csalódtam benne.”

„Bogdánt az angol válogatottba!” – jegyezte meg szarkasztikusan egy kommentelő.

„Nem csoda, hogy a védekezés egy romhalmaz, a védők nem bíznak egy olyan kapusban, akiben ilyen hibalehetőségek vannak.”

„A kieséssel mindaddig számolni kell, amíg Bogdán játszik.”

A Bolton menedzsere, Gary Caldwell egyébként megvédte a kapusát, azt mondta a meccs után, hogy ő kérte meg Bogdánt arra, hogy kapcsolódjon be a védők passzolgatásába. A hiba pedig mindig benne van a játékban meglátása szerint.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?