OLDALVONAL

Ezrek hívogatták a világsztárt, házasság lett belőle

Örömében közel 250 ezer emberrel osztotta meg a brit bokszoló, Tyson Fury telefonszámát a választottja. A malőrt kibírta a kapcsolatuk, sőt, nem sokkal később összeházasodtak.
  • Szerző: TSz

Amíg Tyson Fury a Vlagyimir Klicsko elleni vb-címmeccsre készül, addig a brit bunyós felesége, Paris régi anekdotákkal szórakoztatja a közönséget. A Mirrornak elárulta, lányos zavarában egyszer 250 ezer rajongóval osztotta meg a sportoló telefonszámát.

Történt, hogy Fury az első találkozásuk után egy cetlit hagyott Paris autójának szélvédőjén. A nő örömében lefotózta a papirost és feltöltötte egy közösségi oldalra.

Ráírta a telefonszámát, én pedig annyira örültem, hogy lefotóztam, és gondolkodás nélkül feltöltöttem a netre. Hatalmas hiba volt.

Paris a Twitteren osztotta meg a képet, csatolta Tyson Fury nevét, és pár másodperc alatt 250 ezer rajongó tudta meg a bokszoló számát.

"A fotón jól látszott Fury száma. Csak akkor fogtam fel, hogy mit tettem, amikor százával jöttek az értesítések."

Paris pánikba esett, értesítette a bokszolót, akit már folyamatosan hívogattak a drukkerek.

Már tudta, mi történt, szerencsére jól fogadta. A következő napokban egy csomó rajongóval beszélgetett, majd másfél hónap múlva lecserélte a számát.

Paris és Tyson nyolc éve vannak együtt, azóta jobban ügyelnek egymás számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?